Τι ετοιμάζει ο Ψωμιάδης μετά την έκπτωση από το αξίωμά του...



Η καταδίκη του Παναγιώτη Ψωμιάδη, από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, που οδηγεί στην έκπτωση από το αξίωμά του, οδηγεί τον Περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης σε νέες αποφάσεις και περιπέτειες.

Ο Ψωμιάδης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, συζητάει το τελευταίο διάστημα στο παρασκήνιο το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην.....

ίδρυση πολιτικής κίνησης, θεωρώντας ότι υπάρχει για αυτόν προνομιακό ακροατήριο στη Βόρεια Ελλάδα και ευελπιστώντας ότι με την αυτόνομη παρουσία του θα ενισχύσει τη διαπραγματευτική του θέση στη Κεντροδεξιά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την περασμένη Δευτέρα, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τη Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε στον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και είπε ότι θα αναλάβει προσεχώς πρωτοβουλία που θα κάνει πάταγο, ενώ άφησε και βαρύτατες αιχμές για το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας “κάποιοι της Πολιτικής Άνοιξης δε με θέλουν”.

Το επόμενο βήμα του Ψωμιάδη έχει βέβαια πολύ μικρότερη σημασία αφ’ ης στιγμής χάνει το αξίωμά του με μια δικαστική απόφαση-κόλαφο.

Το γεγονός πάντως ότι ετοιμάζεται να παραδώσει την Περιφέρεια στον αδερφό του Διονύση, Αντιπεριφερειάρχη και Υπεύθυνο των Οικονομικών καθώς επίσης και η φανερή απόσταση που τον χωρίζει, το τελευταίο διάστημα, από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία του είχε ζητήσει να μην κάνει Αντιπεριφερειάρχη τον αδερφό του, ενισχύει τις υποψίες ότι ο ο Ψωμιάδης κάτι ετοιμάζει.

Αν μη τι άλλο, δεν θα πλήξουμε!
zoomnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails