ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΡΟΣ


Από το : anatropi2020
Νέο "Costa Navarino" στο Πόρτο Χέλι σχεδιάζει γνωστός κύπριος επιχειρηματίας που σχετίζεται με μεγάλη πολιτική οικογένεια της χώρας. Έχει, μάλιστα, εξαγοράσει αρκετά μικρά ξενοδοχεία της περιοχής, ενώ βρίσκεται ήδη σε επαφές με μεγάλους διεθνείς ξενοδοχειακούς...

ομίλους ( Aman Resorts, Starwoods κ.ά) για την ανέγερση ξενοδοχείων πέντε αστέρων, την κατασκευή γηπέδου γκολφ και άλλων υποδομές αναψυχής.
Ο επιχειρηματίας έχει έρθει σε επαφή με τον Τζωρτζ Σόρρος και, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκαν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του αμερικανού μεγαλοεπενδυτή στην Αθήνα, στο πλαίσιο της οποίας συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Κατά τη σύντομη παραμονή του στην Ελλάδα ο Σόρρος επισκέφθηκε (με ελικόπτερο) αστραπιαία τις εκτάσεις χιλιάδων στρεμμάτων που έχει αγοράσει ο κύπριος επιχειρηματίας στην περιοχή γύρω από το Πόρτο Χέλι (κοιλάδα) και θεωρείται βέβαιο πως συζήτησε το συγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο με τον πρωθυπουργό.
Ο Τζωρτζ Σόρρος μελετά και άλλες προτάσεις για επενδύσεις στη χώρα μας, τις προκαταρκτικές συζητήσεις γι αυτές έκανε, μάλιστα, η ευρωβουλευτής Ε. Παναρίτη που λειτουργεί ως "ειδική απεσταλμένη" του Γιώργου Παπανδρέου, καθώς διαθέτει σημαντικές διασυνδέσεις με γνωστούς μεγαλοεπιχειρηματίες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Καλά ενημερωμένες κυβερνητικές πηγές λένε, μάλιστα, πως η κ. Παναρίτη ίσως αναλάβει και κυβερνητικό χαρτοφυλάκιο για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.fimotro
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails