"Τεξανός" πετρελαιάς ο Μαρινάκης. Έρχονται τα ship drills κι εμείς θα τη βγάλουμε με Σαριέγκι!...


kourdistoportokali
Χαμός στη μπλογκόσφαιρα για τα πλοία εξόρυξης πετρελαίου που παρήγγειλαν οι εφοπλιστές, ανάμεσά τους και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι βάζελοι έχουν πάθει τη πλάκα τους, καθώς μετά τη παράγγα και τους γκαγκάτσηδες, έρχονται και τα ............

ship drills.

Άντε να τα βάλεις λοιπόν με τον πετρελαιά τον Μαρινάκη, τoν κατακτητή.

Είναι καιρός οι ταπεινωμένοι βάζελοι να ξεσηκωθούμε και να ενωθούμε σαν γροθιά.

Γράφει λοιπόν ένα ταλαίπωρος βάζελος:καλησπερα αδελφε
ερχονται τα ship drills κ εμεις θα πολεμησουμε με σαριεγκι…
συμφωνω με ολα φιλε…
δυστυχως εχει στραβωσει πολυ το πραγμα…κ δεν βλεπω φως..
τα ship drills θα μας τελειωσουν μια κ καλή.


Διαβάζουμε στο http://anti-ntp.blogspot.com το παρακάτω κείμενο απ' όπου προκύπτει ότι τα βρήκαμε με την Τουρκία και πάμε για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο!

Επειδή οι μέρες είναι πολύ πονηρές και κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι παιγνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη του λαού το αναδημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη και ερωτηματικό.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιρικό σωματείο χρησιμοποιείται ως βιτρίνα!

Βόμβα μεγατόνων: ο Μαρινάκης παρήγγειλε ship drillss (ειδικά πλοία για την εξαγωγή πετρελαίου)!

Ετοιμάζονται για την εξαγωγή πετρελαίου στο Αιγαίο!

Ανάλογο στόλο φέρεται να έχουν επίσης ο εφοπλιστής Αγγελόπουλος και ο εφοπλιστής Οικονόμου.

Είναι γεγονός ..ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, παρήγγειλε ship drills (ειδικά πλοιάρια για την εξαγωγή πετρελαίου στην θάλασσα)!
Φυσικά δεν είναι μόνος του. Δεν θα μπορούσε άλλωστε.

Μαζί στο παιχνίδι και οι μεγιστάνες δισεκατομμυριούχοι Οικονόμου και Αγγελόπουλος, ετοιμάζονται για γεωτρήσεις στο Αιγαίο. Από το "Δεν υπάρχει πετρέλαιο" του Παπανδρέου,πάμε σε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και του ορυκτού μας πλούτου.

Συνδυάστε τις δηλώσεις Νταβούτογλου περί αμφισβήτησης Καστελόριζου και Ζουράφα ή Λαδοξέρα και βγάλτε τα Συμπεράσματά σας.

Είναι γεγονός λοιπόν ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει παραγγείλει πλοία ειδικού τύπου για να προχωρήσει σε γεωτρήσεις στο Αιγαίο! Τώρα αρχίζει και συμπληρώνεται το παζλ των γεγονότων που συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο. Μήπως τελικά θα χρησιμοποιηθεί ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του ως κινητήριος μοχλός για τον σκοπό αυτό; Ας θυμηθούμε:

Παπανδρέου: "Δεν έχουμε πετρέλαιο ή όσο έχουμε βρει είναι ελάχιστο"

Βελόπουλους: έχουμε το πιο πλούσιο υπέδαφος στην Ευρώπη

Μαρινάκης: Αναλαμβάνει την Προεδρία του Ολυμπιακού και εξυμνείται από τον κόσμο του ως νέος ηγέτης που θα φέρει πάλι τα τρόπαια στον ολυμπιακό.

Έτσι έχει και ένα μεγάλο μέρος του κόσμου με το μέρος του για την ώρα που έρχεται καθώς αποκτά ένα φιλολαϊκό πρόσωπο από την διαδικασία ανάληψης της προεδρίας αλλά και την πανέξυπνη συμπεριφορά του, που θα χρησιμεύσει την ώρα της συνεκμετάλλευσης του αιγαίου οπού θα λάβει μέρος του επόμενους μήνες.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, η άρχουσα τάξη αυτού του τόπου με την απέναντι, θα προσπαθήσουν να αντλήσουν τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας. Θυμηθείτε αυτή η τάξη δεν έχει πατρίδα δεν έχει θρησκεία, δεν έχει αξίες. Έχει ένα Θεό.. και Αυτός είναι το χρήμα. Εκεί δεν υπάρχει συναίσθημα, υπάρχουν μόνο οι αριθμοί.. Κρατηθείτε λοιπόν και όσοι έχετε πέσει στην παγίδα του κυρίου Μαρινάκη (χωρίς καμία μομφή στου Ολυμπιακούς καθώς και εγώ υποστηρίζω την ομάδα) καλό θα είναι να κρατάτε μικρό καλάθι!

Την πληροφορία Αυτή ανέφερε επίσης και ο Κυριάκος Βελόπουλος στην εκπομπή του στο Τηλεάστυ. Xαμός, σας λέω...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails