"Πλάνο 20ετίας και στόχος τα 20 πρωταθλήματα"...
Στην ετήσια εκδήλωση της ΠΕΦΟ που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πειραιά έδωσε το "παρών" και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ που έγινε δεκτός με.....................

χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους, σε μία τοποθέτησή του προς τα μέλη της ΠΕΦΟ, τους επανέλαβε την υπόσχεση που είχε δώσει και μετά το τέλος της φιέστας στον αγώνα με την Λάρισα στις 17 Απριλίου.

"Στον Ολυμπιακό όλοι προχωράμε μαζί, ενωμένοι και δυνατοί για αυτό και αυτή η ομάδα πηγαίνει μπροστά. Έχουμε ένα πλάνο 20ετίας, ο στόχος μας είναι τα 20 πρωταθλήματα, όμως θέλουμε και καλή πορεία στην Ευρώπη», τόνισε αρχικά ο Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Ήδη ενισχυόμαστε για αυτό το σκοπό, αλλά αυτός ο δρόμος στην Ευρώπη θα γίνει με τον δικό μας τρόπο και χρόνο και όχι υπό πίεση. Θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, να είναι κοντά στην ομάδα".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ΠΕΦΟ, Κώστα Μπαρμπή που του έδωσε έναν τεράστιο πίνακα με το σήμα του Ολυμπιακού.

Από την ΠΕΦΟ βραβεύτηκαν και δύο ιστορικές μορφές. Ο Λεωνίδας Ανδριανόπουλος, ο εκ των ανθρώπων που πρωτοφόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα και ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σταύρος Νταϊφάς. Και τους δύο τίμησε ο Μαρινάκης.

Ο Νταϊφάς από την πλευρά του σημείωσε: "Μ’ αυτή την οικονομική κρίση, αν δεν ήταν ο Μαρινάκης το τμήμα του Ολυμπιακού θα είχε ασύλληπτο πρόβλημα! Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να είναι συνετός και πάντα δίπλα του… Ο Βαγγέλης έχει γαλουχηθεί με τις αρχές του Ολυμπιακού από τον πατέρα του. Θα πάει ψηλά τον σύλλογο και στην Ευρώπη… Nα προσπαθήσει να πλαισιωθεί από ανθρώπους που δίνουν και την ψυχή τους για τον Ολυμπιακό, γιατί πάντα υπάρχουν αυτοί που βρίσκονται κοντά για τα συμφέροντα".
woop.gr

Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails