Απόφαση "κόλαφος" για 206 συμβασιούχους της Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων ...Όπως αποφάσισε, χθες, το Μονεμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, 206 συμβασιούχοι της Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων θα πρέπει, εντός 15 ημερών, να εγκαταλείψουν τα πόστα τους, καθώς η απόφαση της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων ήταν αρνητική.

Από τα 206 άτομα οι περισσότεροι είναι ..............

οδηγοί (σε ποσοστό περίπου 80%) και οι υπόλοιποι υπάλληλοι καθαριότητας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η εξέλιξη αυτή αναμένεται να προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα στην αποκομιδή των απορριμάτων αλλά και έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων.

Οι συμβασιούχοι που χάνουν τη δουλειά τους πληρώνουν, ουσιαστικά, την αδιαλλαξία Ραγκούση να αλλάξει το σχετικό νόμο για τη μονιμοποίηση των εργαζομένων στην καθαριότητα και την παντελή απουσία άσκησης πίεσης από τη μεριά του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη προς τον υπουργό Εσωτερικών.

Την ίδια στιγμή, απορίες προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ η απόφαση έχει βγει, δεν κοινοποιείται από τη μεριά του Δήμου Αθηναίων, προφανώς γιατί αναζητείται τρόπος να μετριαστούν οι αντιδράσεις, που θα προκαλέσει η δημοσιοποίησή της.
parapolitika.grShare/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails