Ο λαός παίρνει την χώρα από το χέρι.

Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Τρίτης, η αθηναϊκή ομάδα των Αγανακτισμένων είχε 7.500 μέληΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Είναι βασικό να κρατήσουμε το ειρηνικό κλίμα, να σεβαστούμε  την ειρήνη μεταξύ μας. Να προστατέψουμε την ομόνοια της στιγμής και την ανθρώπινη ζωή. Να έχουμε στο νου μας την Μarfin και να θυμόμαστε ότι είμαστε όλοι αδέλφια.
Χιλιάδες.............
«Αγανακτισμένοι» Έλληνες οργανώνουν διαδηλώσεις μέσω Facebook
Χθές δεν υπήρχε στήθηκε σήμερα και Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Τρίτης, η αθηναϊκή ομάδα των Αγανακτισμένων είχε 7.500 μέλη   τώρα έχει 8.100 μέλη
Δεκάδες νέα μέλη το δευτερόλεπτο συγκεντρώνει το απόγευμα της Τρίτης η ομάδα των «Αγανακτισμένων» που εμφανίστηκε πρόσφατα στο Facebook, ως αντίδραση στην οικονομική κρίση.
Αν όλα τα μέλη δώσουν το «παρών» στις διαδηλώσεις που προγραμματίζονται για το απόγευμα της Τετάρτης, το Σύνταγμα, o Λευκός Πύργος και η Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα θα γίνουν σαν την Puerta del Sol της Μαδρίτης, όπου διαδηλώνουν αυτές τις ημέρες οι Ισπανοί.
«Η λέξη Αγανακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο. Απεναντίας, δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα. Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας» γράφουν οι διαχειριστές της ομάδας Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα.
«Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες» τονίζουν.
Το πρωί της Τρίτης, η αθηναϊκή ομάδα είχε συγκεντρώσει περίπου 2.500 μέλη. Λίγο μετά τις 18.00, ο αριθμός τους ξεπερνά τις 7.500 και συνεχίζει να αυξάνεται.
Ολοένα και περισσότερα μέλη αποκτούν οι αντίστοιχες ομάδες στη Θεσσαλονίκη, από όπου ξεκίνησε η πρωτοβουλία, καθώς και στην Πάτρα.
ΠΑΤΡΑ http://www.facebook.com/event.php?eid=211318218901137
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ http://www.facebook.com/event.php?eid=206334352736094#wall_posts
ΑΘΗΝΑ http://www.facebook.com/event.php?eid=216395095051438
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails