Αποφασισμένοι για δημοκρατία και εθνική ανεξαρτησία τώρα!



«θα σταθώ αδιάλλακτα ενάντια σε αυτή την εγκληματική συνθήκη, μέχρι την ημέρα που είτε η επανάσταση, είτε ο πατριωτισμός, θα την καταστρέψουν» (Γκουστάβ Τριντόν, Γάλλος Πατριώτης Σοσιαλιστής Επαναστάτης, ένας από τους ηγέτες της Κομμούνας του Παρισιού το 1871).

Αυτά τα λόγια του............................
Τριντόν είχα στο νου σαν αποφάσισα να ταχθώ, από την πρώτη στιγμή, ενάντια στο Μνημόνιο,την εγκληματική συνθήκη, που υπέγραψε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, υποκινούμενος από το ίδιο πνεύμα, του Πατριωτισμού και της Επανάστασης. Σήμερα, ένα χρόνο μετά και ενώ βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν, με το περιβόητο μονόδρομο του μνημονίου να έχει αποδειχτεί αδιέξοδο, το παλαιοκομματικό σύστημα να έχει ολοκληρωτικά απαξιωθεί στις λαϊκές συνειδήσεις και χιλιάδες πολιτών να διαδηλώνουν καθημερινά στις κεντρικές πλατείες όλης της χώρας, όχι ως «αγανακτισμένοι» αλλά αποφασισμένοι για πολιτική ανατροπή, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Κοινωνική Δικαιοσύνη και πάνω απ’ όλα ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ήρθε η ώρα να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, να διώξουμε τους προδότες από την πατρίδα μας και να απελευθερώσουμε την Ελλάδα.

Ως Έλληνες και Δημοκράτες θα πορευτούμε, θα αγωνιστούμε και θα νικήσουμε. Δεν είναι πλέον οι μέρες αλλά οι ώρες που είναι γκαστρωμένες στη γέννηση μιας Πραγματικής Δημοκρατίας, άμεσης κατά τα πατρώα ήθη και έθη, δίκαιης και ουσιαστικής σύμφωνα προς την απαίτηση του λαού μας που διαδηλώνει.

Δεν υπάρχει άλλος καιρός για χάσιμο. Όλοι οι πολίτες έχουμε μια υποχρέωση: να καταστρέψουμε το εγκληματικό μνημόνιο ΤΩΡΑ! Να επιστρέψει η δημοκρατία στον τόπο ΤΩΡΑ! Κοινωνική Δικαιοσύνη ΤΩΡΑ! Εθνική Ανεξαρτησία ΤΩΡΑ!

Ο κύβος ερρίφθη…

Στέφανος Μυτιληναίος
www.tsantiri.gr

Διαβάστε περισσότερα http://24newslines.blogspot.com/2011/05/blog-post_9084.html#ixzz1NjrRvSgo
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails