«Κοιμισμένοι δεν είναι οι Έλληνες, παραπλανημένοι είναι» σχολίασε από τη Λάρισα η Αλ.Παπαρήγα...



«Αν ο λαός υποκύψει, θα τα χάσει όλα. Όταν κάνεις πίσω, οι εκβιαστές αποθρασύνονται. Η Ελλάδα θα βγει από την κρίση. Τα μέτρα, όμως, που καταρρακώνουν τους εργαζόμενους, θα μείνουν» υπογράμμισε από τη Λάρισα η..............

γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Η κ. Παπαρήγα, η οποία πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην περιοχή, επισήμανε ότι τα εκβιαστικά διλήμματα, είτε από τους βιομηχάνους, είτε από την ΕΕ, για δημοψήφισμα ή για εκλογές, θα πυκνώνουν όσο περνάει ο καιρός και όσο κλιμακώνονται τα αδιέξοδά τους.

Τόνισε ακόμα ότι δεν αρκεί ο αγώνας να ανακοπούν τα μέτρα. «Δεν φτάνει αυτό. Πρέπει να αποδυναμωθούν τώρα, όλο και περισσότερο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Οι αλλαγές που επιχειρούνται δεν θα σταματήσουν, τα μέτρα δεν θα είναι προσωρινά.»

Σχολιάζοντας τις σημερινές συγκεντρώσεις «αγανακτισμένων» πολιτών ανά την Ελλάδα, ανέφερε ότι «δεν αρκούν και δεν ανησυχούν το σύστημα».

Σχολίασε δε, ότι οι «Έλληνες δεν κοιμούνται» αναφερόμενη στο γνωστό σύνθημα και υπενθύμισε ότι στην Ελλάδα είχαμε τον μεγαλύτερο αριθμό απεργιών σε όλη την ΕΕ και επεσήμανε: «Κοιμισμένοι δεν είναι οι Έλληνες. Παραπλανημένοι ναι, σε σύγχυση είναι ο κόσμος. Και αγανακτισμένος. Η αγανάκτηση είναι δικαιολογημένη. Εμείς δεν σνομπάρουμε καμιά μορφή κινητοποίησης, ιδίως όσες εκφράζουν κάτι το αυθόρμητο. Οι μορφές των λαϊκών αγώνων δεν πρέπει να κατασκευάζονται στα κομματικά μας γραφεία».

«Όμως», σχολίασε, «οι πλατείες που μπορεί να γεμίσουν με αγανακτισμένους, πολύ εύκολα μπορούν και να αδειάσουν».

Την Πέμπτη η γγ θα επισκεφθεί εργοστάσια της περιοχής και το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

in.gr

Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails