Μετά από νέο μπλόκο των «Αγανακτισμένων» στην Κέρκυρα Φυγαδεύτηκαν βουλευτές με σκάφος του Λιμενικού

ΤΑ ΝΕΑ

Με σκάφος του Λιμενικού Σώματος φυγαδεύτηκαν οι Έλληνες και ξένοι βουλευτές που μετείχαν χθες το βράδυ σε συνέδριο στην Κέρκυρα, καθώς μέλη του κινήματος των «Αγανακτισμένων» απέκλεισαν το χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου.............................................
Οι «Αγανακτισμένοι» στην Κέρκυρα συγκεντρώθηκαν χθες στην πλατεία Δημαρχείου και όταν ενημερώθηκαν ότι στο εστιατόριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου, που είναι στο Παλαιό Φρούριο, βρίσκονται οι βουλευτές κινήθηκαν προς εκεί για να διαμαρτυρηθούν.
Δεν κατάφεραν όμως να εισέλθουν στον χώρο του εστιατορίου, καθώς έκλεισε η καγκελόπορτα της εισόδου στον χώρο και ανέβηκαν στα τείχη πάνω από τον χώρο του Ομίλου, όπου παρέμειναν φωνάζοντας συνθήματα.

Μάλιστα κάποιοι από τους συγκεντρωμένους  πέταξαν και πέτρες και τελικά, στη μία τα ξημερώματα, οι βουλευτές φυγαδεύτηκαν με καΐκι.

Στο δείπνο συμμετείχαν, η υφυπουργός Εργασίας Αννα Νταλάρα, η αντιπρόεδρος της Βουλής, Ροδούλα Ζήση, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Βρεττός, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αντζελα Γκερέκου, αλλά και ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

«Υπήρχε σαφής πρόθεση του κόσμου να μπει στο συνεδριακό κέντρο» είπε στον ΒΗΜΑ 99,5 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Βρεττός, υποστηρίζοντας ότι «την ώρα που έμπαιναν οι 50 ξένοι στο καΐκι, εκείνοι μας πετούσαν πέτρες».

Από την πελευρά της η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άννα Νταλάρα, δήλωσε στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, ότι ενώ ήταν χθες στην Κέρκυρα δεν ήταν παρούσα στα επεισόδια.
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails