Απορία για τη μη κλήση Πατέρα, Πιλάβιου! ...


Απορίες προξενεί το γεγονός πως δεν έχουν κληθεί ακόμη να απολογηθούν ο Νικόλας Πατέρας και ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Ο πρώτος, υπάρχει σε διαλόγους με τον Μάκη Ψωμιάδη, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ σύμφωνα με τη δικογραφία υπάρχει σε................


συνομιλία με τον Αχιλλέα Μπέο, για τον ορισμό διαιτητή! Ο κ. Μπέος ζητά εξηγήσεις γιατί ορίστηκε συγκεκριμένος διαιτητής, με τον Σ.Πιλάβιο να του επισημαίνει πως δεν του είχε ζητήσει κάτι τέτοιο. Αυτά σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από τη δικογραφία.

Όσον αφορά στον τελευταίο διάλογο του Νικόλα Πατέρα με τον Μάκη Ψωμιάδη που έχει δει το φως της δημοσιότητας, έχει ως εξής:

Ψωμιάδης: «Να σου πω! Από αύριο ασχολείσαι με το ματς της Κυριακής, …… στον Βόλο να ρίξουμε τα α…. μας. Πάση θυσία. Μην γίνει κάνα λάθος δηλαδή ασχολήσου με Σισέδες και αρ… και έτσι κι αλλιώς πάσης θυσία πρέπει να κερδίσει εκεί. Πάση θυσία. Δηλαδή με τίποτα δεν πρέπει το μ… αυτό να…«

Πατέρας: «Εσύ θα καθίσεις Αθήνα καθόλου;»

Ψωμιάδης: «Θα κατέβω»

Πατέρας: «Ε άμα κατέβεις, πέρνα και λίγο από τον φίλο μας τον ψηλό.»

Ψωμιάδης: «Και με τον ψηλό Σισέ, άμα του πεις αυτό το πράγμα…»

Πατέρας: «Βρε θα του το πω εγώ, μην ανησυχείς. Απλώς πέρνα…»

Ψωμιάδης: «Βάλε το… να…»

Πατέρας: «Ξέρω εγώ τι θα του πω, απλώς και εσύ φόβισέ τον λιγάκι.»

Ψωμιάδης: «Τι να τον φοβήσω ρε μ… απλώς εσύ θα του πεις πρόσεχε…»

Πατέρας: «Βρε ξέρω εγώ τι θα κάνω σου λέω, το ξέρω εγώ τι θα κάνω.»

Ψωμιάδης: «… επί προσωπικού πες του εκεί θα βάλεις αυτό και αυτό. Πρόσεξε μην γίνει καμία κέντα και δεν παίξει κάποιος από αυτούς που σου έδωσα σε γ… πες του. Μετά όλα θα κελαηδάν τα ράδια»

gavros.gr

Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails