ΝΕΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ «Η ΝΔ μπλοκάρει την εξυγίανση της χώρας»


ΕΘΝΟΣ

«Η ΝΔ μπλοκάρει την εξυγίανση της χώρας» Κριτική στη στάση της ΝΔ για το πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα, άσκησε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Χορστ Ζεεχόφερ, πρόεδρος του κόμματος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης CSU που συμμετέχει στον κεντροδεξιό κυβερνητικό συνασπισμό της Μέρκελ, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ).

Κριτική στη στάση της ΝΔ για το πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα, άσκησε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Χορστ Ζεεχόφερ, πρόεδρος του κόμματος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης CSU που συμμετέχει στον κεντροδεξιό κυβερνητικό συνασπισμό της Μέρκελ, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ).....................................................
"Δεν μπορεί, ειδικά το συντηρητικό κόμμα στην Ελλάδα, να μπλοκάρει την εξυγίανση της χώρας", λέει ο κ. Ζεεχόφερ στην εφημερίδα Financial Times Deutschland (FTD). Ο κ. Ζεεχόφερ αναγγέλλει ότι το θέμα αυτό θα συζητηθεί με τη Νέα Δημοκρατία στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. "Επιθυμώ την υποστήριξη των συντηρητικών κομμάτων για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους. Σ΄ αυτό πρέπει να συναινούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις", λέει ο χριστιανοκοινωνιστής πρωθυπουργός της Βαυαρίας.
Share/Save/Bookmark
Enhanced by Zemanta

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Η Ν.Δ.
Η
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΡΕ ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ!!!!!!!!!

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΝΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!

fanis panagiotopoulos είπε...

Οι νεοδημοκράτες στην Ελλάδα έχουν φτάσει στο σημείο να τους φτύνει όλος ο πλανήτης κι αυτοί να νομίζουν ότι βρέχει!
Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από αυτούς πιστεύουν ότι υπάρχει μια παγκόσμια συνωμοσία στην οποία συμμετέχουν όλα τα κόμματα, δεξιά κι αριστερά, καθώς και το ΠΑΣΟΚ, για να ξεπουληθεί η Ελλάδα!

Πόσο ηλίθιο θα μας φαινόταν αν ακούγαμε έναν Ιταλό να υποστηρίζει ότι τα έχουν βρει ΠΑΣΟΚ & ΝΔ για να βλάψουν την Ιταλία;;;

Κι όμως, υπάρχουν ένα σωρό χάνοι στην Ελλάδα που το πιστεύουν!
Αλλά τι να περιμένει κανείς από κάποιους που υποστηρίζουν κόμμα με πρόεδρο το Σαμαρά...;

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails