Οργή Παπανδρέου - Προχωρά σε ανασχηματισμό και ζητά ψήφο εμπιστοσύνης


Πιο αυστηρός από ποτέ και δικαίως εξοργισμένος, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε τη διάθεση του να προχωρήσει μόνος, σχηματίζοντας αύριο νέα κυβέρνηση και ζητώντας την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής......................................................

Εμφανίστηκε έξαλλος με την ηλίθια στάση του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος επέλεξε να διαχειριστεί μικροπολιτικά την πρόταση συνεργασίας που του απηύθυνε ο πρωθυπουργός.

Η Παραπολιτική τόνισε με δυο αναρτήσεις της (εδώ κι εδώ) ότι η κυβέρνηση συνεργασίας δεν θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη.

Σήμερα αποκαλύφθηκε στον ελληνικό λαό η πραγματική ταυτότητα του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος παραμένει ο ίδιος γραφικός, συμπλεγματικός κι ανεύθυνος ηγετίσκος της Πολιτικής Άνοιξης.

Αν ο Παπανδρέου αύριο παρουσιάσει μια κυβέρνηση-dream team με τη συμμετοχή τεχνοκρατών, η επικράτηση του θα είναι καθολική. Διαφορετικά, απόψε μας τέλειωσαν και οι δυο.
Share/Save/Bookmark

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν εβαλε το συμφερον της χωρας.Δεν ακουσε τις φωνες των οργισμενων πολιτων.Δεν λυπηθηκε μια χωρα που αποτελεσε πηγη πολιτισμου και ηθους στο παρελθον.Ακουσε την μανα του ,κορυφαιους υπουργους -προδοτες και εβαλε την ταφοπλακα της Ελλαδας μια και καλη...Θα ανεβασει νεα λαμογια για να διορισουν και εκεινοι τους "πελατες" τους.Για να κλεψουν και να πουλησουν οτι εχει μεινει σε αυτην την χωρα.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.Τρεμει τα μεγαλα αφεντικα του, που μολις εμαθαν οτι θα....
φυγει το τσιρακι τους, νευριασαν.Ωρες επι ωρων αφησε τον κοσμο να πιστευει οτι υπαρχει λυση.Και μετα βγηκε και ειπε στην ουσια οτι δεν θα γλυτωσουμε το ξεπουλημα.Την εξαθλιωση.Την ανεργια.Την φτωχεια.

Ανακοινωσε οτι θα βγαλει οσους υπουργους του αποτελουν εμποδιο , και θα βαλει νεα,ορκισμενα σε αυτον και στην νεα ταξη πραγματων ανδρεικελα.Ανθρωπους που δεν θα εχουν την παραμικρη τσιπα για αυτο που θα γινει στην ελλαδα τους επομενους δραματικους μηνες.

ΜΠΡΑΒΟ ΕΦΙΑΛΤΗ.ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΣΚΙΕΣ...

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails