ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Στο νοσοκομείο ο Πασχάλης Τερζής


ΕΘΝΟΣ

Μια ξαφνική αδιαθεσία και δυσφορία οδήγησαν τον Πασχάλη Τερζή στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ελαφρύ έμφραγμα. Ελαφρύ έμφραγμα υπέστη ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Μια ξαφνική αδιαθεσία και δυσφορία οδήγησαν τον Πασχάλη Τερζή στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ελαφρύ έμφραγμα.
Με ελαφρύ έμφραγμα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής...........................

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγαπημένος ερμηνευτής αισθάνθηκε δυσφορία το βράδυ της Παρασκευής και μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο νοσοκομείο.
Οι γιατροί κατέληξαν, κατόπιν σειράς εξετάσεων, ότι υπέστη ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο και τελικά αποφάσισαν ότι έπρεπε να προχωρήσουν σε επέμβαση με μπαλονάκι για τη διάνοιξη μιας αρτηρίας. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.
Όπως όλα δείχνουν, πάντως, η κατάσταση του Πασχάλη Τερζή είναι υπό έλεγχο και δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι του. Ωστόσο, θα χρειαστεί ξεκούραση για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να αναρρώσει πλήρως.Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails