ΝΤΟΡΑ Ολη την αλήθεια στον λαό


ΕΘΝΟΣ

Η Ντόρα Μπακογιάννη θεωρεί ότι αργά ή γρήγορα η κυβέρνηση θα προσφύγει σε εκλογές Νέα παρέμβαση-προτροπή προς τον πρωθυπουργό να τοποθετηθεί με ειλικρίνεια ενώπιον του ελληνικού λαού και των πολιτικών δυνάμεων, για τα προβλήματα της χώρας, έκανε η κ. Ντ. Μπακογιάννη, η οποία έχει θέσει εδώ και καιρό το δίλημμα "συνεννόηση τώρα ή εκλογές".

Η Ντόρα Μπακογιάννη θεωρεί ότι αργά ή γρήγορα η κυβέρνηση θα προσφύγει σε εκλογές
Νέα παρέμβαση-προτροπή προς τον πρωθυπουργό να τοποθετηθεί με ειλικρίνεια ενώπιον του ελληνικού λαού και των πολιτικών δυνάμεων, για τα προβλήματα της χώρας, έκανε η κ. Ντ. Μπακογιάννη, η οποία έχει.........................................
θέσει εδώ και καιρό το δίλημμα "συνεννόηση τώρα ή εκλογές".
Σε δήλωσή της χθες, με αφορμή την έκθεση της τρόικας, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αφού επεσήμανε ότι "οι διαπραγματεύσεις για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας δεν μπορεί να γίνονται με κλειστά χαρτιά", πρόσθεσε, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό:
Εξηγήσεις
"Τα ψέματα και τα μισόλογα πρέπει να τελειώσουν. Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει ποιο είναι το διακύβευμα. Ποιες θυσίες, ποια πολιτική, πόσο χρόνο απαιτεί ο δρόμος της δημοσιονομικής προσαρμογής και της εξόδου από την κρίση. Τι συνέπειες θα έχει η εφιαλτική προοπτική της χρεοκοπίας". "Δεν μπορεί να ζητεί την ψήφο της Βουλής των Ελλήνων ο κ. Παπανδρέου χωρίς να πει στα κόμματα και στον λαό όλη την αλήθεια", κατέληξε.

Η κ. Μπακογιάννη θεωρεί ότι αργά η γρήγορα θα υπάρξουν εκλογές, καθώς και η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα όσα προβλέπει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και ο κ. Αντ. Σαμαράς δεν πρόκειται να συναινέσει.
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails