Καταγγελίες Λοβέρδου για απειλές!...



«Τελείωσε το πάρτι»...
Σφοδρή επίθεση στον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Εταιριών Ελλάδος, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέας Λοβέρδος, κατηγορώντας…
τον ότι με απειλητική επιστολή προσπάθησε σήμερα να τρομοκρατήσει τους υπαλλήλους του υπουργείου του, ενόψει της τιμολόγησης φαρμάκων. Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι η ................
προσπάθεια θα πέσει στο κενό και τους προειδοποίησε ότι ξεκινάει ο πόλεμος μαζί τους.

Κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε αποφασισμένος η λίστα φαρμάκων να φτάσει στα επίπεδα κόστους του 2004. «Τελείωσε το πάρτι», τόνισε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους φαρμακοβιομήχανους να αναδιπλωθούν, διαφορετικά, όπως είπε, «αύριο το πρωί η πόρτα του υπουργείου του θα είναι οριστικά κλειστή».

«Η προσπάθεια τρομοκράτησης των διοικητικών υπαλλήλων θα πέσει στο κενό. Έχουν μπλέξει άσχημα. Νόμιζα έβαλαν μυαλό. Το πάρτι τελείωσε και όσοι δεν το βλέπουν ας το καταλάβουν ότι θα συγκρουστούμε μαζί τους», σημείωσε ο κ Λοβέρδος και πρόσθεσε: «Ο πόλεμος θα μπορούσε να αποφευχθεί. Τα όπλα μας είναι γερά και θα τα εξαντλήσουμε όλα μέχρι τέλους. Θα επιστρέψουμε εκεί που ήταν οι τιμές των φαρμάκων το 2004».

Ακόμα, ο κ. Λοβέρδος έδωσε έμφαση στη συγκράτηση των δαπανών στο χώρο της υγείας, οι οποίες, όπως ανέφερε, ξεπέρασαν και τους αρχικούς στόχους και έφθασαν το 2011 στο 1 δισ. 350 εκατ. ευρώ, ενώ αναμένονται να εξοικονομηθούν ακόμα περίπου 100 εκατ. ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails