Επίθεση Άδωνι στον Κ. Μητσοτάκη για τις περικοπές στους βουλευτές


«Ένας βαθύπλουτος γόνος, που κάθεται μπορεί να έχει πολύ ωραίες ιδέες»

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε από το βήμα της ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις προτάσεις που έκανε για δραστική μείωση των αποδοχών των βουλευτών: «Ένας βαθύπλουτος γόνος, που όπως κάθεται μπορεί να έχει πολύ ωραίες ιδέες για τη λειτουργικότητα της δημοκρατίας. Για μας όμως που δουλεύουμε είναι αλλιώς τα πράγματα».

Μιλώντας με δημοσιογράφους λίγο μετά ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε….................
ενισχύοντας μάλιστα την από το βήμα της βουλής τοποθέτηση του «Συμφωνώ και επαυξάνω με τις προτάσεις του κ. Μητσοτάκη και προτείνω να μαστιγώνεται ένας Βουλευτής κάθε Τρίτη στο Σύνταγμα και δη από τους ανεπάγγελτους γόνους».

Γεγονός είναι ότι οι προτάσεις του κ. Μητσοτάκη δεν έγιναν με. θέρμη αποδεκτές από τους υπόλοιπους βουλευτές .Από χθες είναι το θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια της βουλής . Μάλιστα ιδιαίτερα επικριτικοί είναι οι συνάδελφοι του της ΝΔ οι οποίοι θεωρούν δημαγωγικές τις προτάσεις και με στόχο ο κ. Μητσοτάκης να διαχωρίσει την θέση του από το σύνολο των συναδέλφων του και να εμφανιστεί ως εκσυγχρονιστής.

Από την πλευρά του πάντως ο Κ. Μητσοτάκης επιμένει θεωρώντας ότι σε μια εποχή που ο ελληνικός λαός υποφέρει κάποιοι δεν μπορεί να επιμένουν σε προνόμια τα οποία πληρώνουν στην ουσία οι πολίτες. Newsbeast.gr

Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails