Ξεπερνά και αυτόν τον σκόπελο λάσπης ο Ολυμπιακός!...



Επειδή ξανά κάποιοι βιάστηκαν να στοχοποιήσουν τον Ολυμπιακός, εμπλέκοντας το σύλλογο και τον πρόεδρο του σε “σκοτεινά σενάρια”, αυτές τις ημέρες πήραν τις απαντήσεις που τους αξίζουν!

Το πρώτο μεγάλο και .....................

ηχηρότατο “χτύπημα” στους λασπολόγους ήρθε από τον ίδιο τον κόσμο του Θρύλου: Αύξηση διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή μείωση στο ενδιαφέρον του κόσμου, πράγμα που έδειξε μεμιάς ότι ο Ολυμπιακός κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο!

Σήμερα, έκλεισε και το θέμα του 2ου τερματοφύλακα, με την υπογραφή του Σήφη Δασκαλάκη να αναμένεται μέχρι αύριο και οι πρωταθλητές φουλάρουν και για την υπόθεση Σάντσες. Οι υποθέσεις των Αλεξάνταρ Κατάϊ και Πέταρ Γκρμπιτς έχουν δρομολογηθεί και φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού ότι ο Ολυμπιακός τακτοποιεί και υλοποιεί έγκαιρα τις κινήσεις τους για τον καταρτισμό του ρόστερ, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παρότι ευρισκόμενος έναν χρόνο στον προεδρικό θώκο της ομάδας της καρδιάς του, δείχνει ότι δεν επηρεάζεται από όλους αυτούς που χρησιμοποιούν το όνομα του για να γίνουν αρεστοί στους κύκλους τους και να εκτοξεύσουν βέλη, τα οποία φτάνουν μόλις και μετά βίας μέχρι τον…γάμο του Καραγκιόζη!

Με συγκροτημένη σκέψη, σταθερή φιλοσοφία και κυρίως, επιμονή, ο νέος Ολυμπιακός χτίζεται την ώρα που άλλοι δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν!

Εξού και η στοχευμένη επίθεση που δέχεται για άλλη μια φορά ο Δαφνοστεφανωμένος. Τα βουνά είναι μαθημένα στα χιόνια και ο κόσμος του Ολυμπιακού εκτιμά την αγάπη και τις σωστές κινήσεις που πράττουν οι άνθρωποι που διοικούν τον Ολυμπιακό. Γι’αυτό και βρίσκονται στο πλευρό του ανελλιπώς!
olympiacos24.gr

Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails