''ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ''


 Με πόλεμο καλεί τον λαό να απαντήσει στα μέτρα που του επιβάλλονται, κόντρα στα συμφέροντα των μονοπωλίων, η Γενική Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, από τα Χανιά.
«Πάνω από όλα, η αξιοπρέπεια σήμερα ενός λαού, μεταφράζεται σε, δεν χρωστάω τίποτα, με τον αγώνα μου θα σας τα πάρω όλα. Η αξιοπρέπεια του λαού, σήμερα συνδέεται με την λεβέντικη απάντηση στους εκβιασμούς, συνδέεται αποφασιστικά με την πάλη, τόσο εναντίον της στρατηγικής που......................................
ακολουθείται σήμερα στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως αν έχουμε ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία κεντροαριστερά, κεντροδεξιά και με την λογική, ότι παλεύω μαζί με όλους τους λαούς της Ευρώπης για την αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση της Ελλάδας και όσο γίνεται περισσοτέρων χωρών», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αλέκα Παπαρήγα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.


Παράλληλα, η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι «απέναντι στον πόλεμο που εξαπολύεται, ο λαός πρέπει να απαντήσει με το δικό του πόλεμο, τον επιθετικό πόλεμο. Όταν ο εχθρός σου επιτίθεται τότε εσύ δεν πρέπει ούτε να τον παρακαλείς να σταματήσει την επίθεση γιατί είναι αποφασισμένος ούτε να του φιλάς το χέρι για να τον καλοπιάσεις ούτε πολύ περισσότερο να σκύψεις το κεφάλι».

Επίσης, υποστήριξε ότι με τα μέτρα που λαμβάνονται ο λαός μπαίνει στη μέγγενη και κάλεσε τους πολίτες να πουν όχι στα εκβιαστικά όπως είπε, διλλήματα που τους θέτουν.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails