ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ MCARTHURGLEN Ανοιξε το πρώτο εκπτωτικό κέντρο της Αττικής στα Σπάτα


Νίκος Θεοδωρόπουλος ΕΘΝΟΣ

Τιμές χαμηλότερες 35% έως 70% από την υπόλοιπη αγορά

Το νέο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα εγκαινιάστηκε χθες
Το νέο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα εγκαινιάστηκε χθες
"Ανοιξαν" χθες οι πύλες του νέου εκπτωτικού κέντρου της Αττικής και το 20ό της Ευρώπης δίνοντας νέες ευκαιρίες στους καταναλωτές. Η Αθήνα από σήμερα και για τους επόμενους μήνες θα ζει σε ρυθμούς εκπτώσεων στα ρούχα, τα παπούτσια και σε είδη σπιτιού. Τα προϊόντα θα πωλούνται σε τιμές χαμηλότερες από 35% έως 70% σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά. O γενικός διευθυντής Ελλάδος McArthurGlen της κ. Ιωάννης Κασιμάτης ανέφερε ότι η δημιουργία του κέντρου ολοκληρώθηκε σε μια κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία. Η επένδυση ανήλθε στα 100 εκατ. ευρώ και προσέφερε 1.000 νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή των Σπάτων και γενικότερα της Αττικής.......................

Ο όμιλος McArturGlen ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει και είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των καταναλωτών για αγορές σε χαμηλές τιμές, την επιθυμία τους να αποκτήσουν κάτι που μέχρι πρότινος ήταν ακριβό και την ίδια στιγμή θα του δώσει τη χαρά ότι οι αγορές τους έγιναν στη βέλτιστη τιμή.
Το McArthurGlen Athens δημιουργήθηκε σε 21.000 τετραγωνικά μέτρα χώρων και διαθέτει 100 καταστήματα του λιανεμπορίου και 10 καφεστιατόρια.
Στον πρώτο όροφο του κέντρου τα καταστήματα έχουν βάλει στις προθήκες τους διεθνείς μάρκες όπως Alberta Ferretti, Brooks Brothers, Guess, Iceberg, Cavalli, Moschino, Nine West, Nara Camicie, Trussardi, Versace καθώς και δυο κορυφαίες ελληνικές μάρκες - Καλογήρου και Lapin. Στο ισόγειο, οι καταναλωτές θα βρουν επώνυμα ρούχα και παπούτσια όπως Adidas, Billabong, Columbia, Diesel, Fila, Gant, Lacoste, Nike, Replay, Sketchers, Tommy Hilfiger, καθώς και δημοφιλείς ελληνικές μάρκες που περιλαμβάνουν Notos Galleries, Toi&Moi, Attrattivo, Oxford Company και Hunter. Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η γνωστή ιταλική φίρμα Salvatore Ferragamo θα διαθέτει το δικό της κατάστημα και τα προϊόντα της θα είναι φθηνότερα από 35 έως 70% όπως και στα υπόλοιπα καταστήματα. Χθες στις 10 το πρωί όλα ήταν έτοιμα για το μεγάλο γεγονός.
Η κορδέλα των εγκαινίων κόπηκε από τον περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό, τον δήμαρχο Σπάτων και Αρτέμιδος κ. Χρήστο Μάρκου, τον κ. Γκάρι Μποντ, διευθύνοντα σύμβουλο ανάπτυξης της McArthurGlen Group και τον γενικό διευθυντή Ελλάδος της McArthurGlen, κ. Ιωάννη Κασιμάτη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στον νέο πολυχώρο με τα δεκάδες καταστήματα. Το εκπτωτικό χωριό απέχει τριάντα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και βρίσκεται δίπλα από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.


Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails