6 εκ. ευρώ μας κόστισαν οι πτήσεις υπουργών μέσα σε ένα χρόνο! ...


noname-gr.blogspot.com
Περίπου 6 εκ. ευρώ (5.803.398 για την ακρίβεια) μας κόστισαν οι πτήσεις των υπουργών με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, όπως προκύπτει από την απάντηση στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ και τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του κόμματος κ. Μ. Τζίμα!

«Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης που η..........................



κυβέρνηση κόβει μισθούς και συντάξεις και επιβάλλει άγρια φορολογία στους πολίτες,οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι δεν καταλαβαίνουν τίποτε» σχολίασε ο κ. Τζίμας για το περιεχόμενο της απάντησης.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι για το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2010 μέχρι Απρίλιο του 2011 κόστισε «μόνο» 145.000 ευρώ το ταξίδι του τότε υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου στην Ουάσιγκτον, από 23 μέχρι 25/4/2011! Δηλαδή, ο αρμόδιος για την εξοικονόμηση δαπανών στο Δημόσιο υπουργός αναδείχθηκε «πρωταθλητής» της σπατάλης στο συγκεκριμένο ζήτημα!

Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι στις πτήσεις συμπεριλαμβάνονται πόλεις του εξωτερικού με τις οποίες υπάρχει πολύ συχνή αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα και ενώ - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- αφορούν προγραματισμένες πριν αρκετούς μήνες επισκέψεις.

«Aν είναι δυνατόν για μονοήμερη μετακίνηση υπουργού στο ΠΑΡΙΣΙ να πληρώνουμε περίπου 50.000 ευρώ όταν το ακριβότερο εισητήριο κοστίζει 500 ευρώ.Αυτό δεν είναι λαικισμός ,αλλά όταν μια κυβέρνηση καλεί το λαό σε θυσίες ,τότε κάτι δεν πάει καλά» καταλήγει ο βουλευτής της ΝΔ στη σχετική δήλωσή του...

Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails