Έφτασε και υπογράφει ο Μακούν!


(Photo: Action Images).
Έφτασε και υπογράφει ο Μακούν!Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Ζαν Μακούν στον Ολυμπιακό, με τον Καμερουνέζο χαφ από το απόγευμα να βρίσκεται στην Ελλάδα. Αύριο πέφτουν οι υπογραφές!

Οι ιθύνοντες της πειραϊκής ΠΑΕ έκαναν την υπέρβαση, ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Άστον Βίλα για τον δανεισμό του 28χρονου (με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι) και την Δευτέρα η συμφωνία θα αποκτήσει επίσημο χαρακτήρα.......................



Ο
NovaΣΠΟΡ FM 94,6 σάς είχε ενημερώσει έγκαιρα για τις θετικές εξελίξεις στην υπόθεση. Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου, αποσπώντας το «ναι» για δανεισμό αντί συγκεκριμένου (και καθόλου αμελητέου) αντιτίμου, με την προοπτική να τον κάνουν δικό τους στο τέλος της χρονιάς!

Έτσι, λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής μπήκε στο αεροπλάνο και λίγο μετά τις 18:00 έφτασε στη χώρα μας προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.


Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Δευτέρα θα υπογράψει το συμβόλαιό του και φυσικά θα γίνουν οι προετοιμασίες για μια παρουσίαση αντάξια της αξίας του.




Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού δεν σταματούν εδώ: Οι συζητήσεις για την αποδέσμευση του Ουρτάδο συνεχίζονται, ο Ορμπάιθ είναι σταντ μπάι, η προσθήκη επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά παραμένει στα υπόψιν, ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη του φημολογούμενου ενδιαφέροντος της Γαλατάσαραϊ για τον Ριέρα.

NovaΣΠΟΡ FM 94,6Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails