Μοναδικό φαινόμενο στην Ευρώπη οι Έλληνες "ανάπηροι – μαϊμούδες"


Από τον Δημήτρη Ρίζο 
Μέσα σε όλα τα εγκληματικά και χαώδη που συμβαίνουν σ’ αυτό το διαλυμένο κράτος μας, η μεγαλύτερη πληγή είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες συντάξεις – "μαϊμούδες", κι' αυτός είναι ο κύριος λόγος που χρεοκοπούν το ένα μετά το άλλο τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
Σήμερα θα σας παραθέσω συνοπτικά μερικά, απίστευτα κυριολεκτικά, στοιχεία και αυτής της πληγής, που αντλήσαμε από το αρμόδιο υπουργείο. .............................
  • Το ελληνικό κράτος –εμείς οι φορολογούμενοι δηλαδή– πληρώνουμε 6,2 δισ. ευρώ τον χρόνο σε 400.000 αναπηρικές συντάξεις και επιδόματα!..
  • Ενδεικτικάα, με τους πρώτους ελέγχους που άρχισαν, εντοπίστηκαν: Στον νομό Χανίων το 1/4 του πληθυσμού (πάνω από 30.000) εισπράττουν συντάξεις ως... "ανάπηροι"! Στο Ηράκλειο οι ανάπηροι είναι... 20,4% του πληθυσμού!!!
  • Στη Ζάκυνθο εντοπίστηκαν... 700 "τυφλοί – μαϊμούδες"!.. Ενώ στη Λιβαδειά πάνω από ΧΙΛΙΟΙ "ανάπηροι" με... βρογχικό άσθμα! (Συνταξιούχοι όλοι τους!).
Άλλες απίστευτες αποκαλύψεις: Με την πρώτη έρευνα έγινε γνωστό ότι 9.100 συνταξιούχοι έχουν υπερβεί ήδη το 100ό έτος τους. Ήδη εντοπίστηκαν 1.400 που έχουν πεθάνει, αλλά συνεχίζουν να εισπράττουν τη σύνταξη συγγενείς τους!
Επίσης ανακαλύπτονται συνεχώς άτομα να παίρνουν δύο και τρεις συντάξεις, εγγεγραμμένοι σε δύο και τρεις νομούς!
Εκ πρώτης όψεως το υπουργείο ανεβάζει τους "ανάπηρους" συνταξιούχους σε περίπου 400.000!..
Από αυτούς, σύμφωνα πάλι με τους υπολογισμούς τους, οι 160.000 έως 180.000 είναι υγιέστατοι, δηλαδή "ανάπηροι – μαϊμούδες"!!!
Δύο ακόμα παρατηρήσεις: 
Αναλογισθείτε πόσα δισεκατομμύρια ευρώ μάς στοιχίζουν όλοι αυτοί οι απατεώνες!..
Και πόσοι από αυτούς θα οδηγηθούν στις φυλακές. 
Και οι παράνομοι συνταξιούχοι και εκείνοι που υπέγραψαν τα πλαστά πιστοποιητικά τους!.. Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails