ΑΙΓΙΟ: Σάλος με την 40χρονη "γιατρό" με το πλαστό πτυχίο...



Έκπληκτοι για τις αποκαλύψεις σχετικά με την χειρουργό με το πλαστό πτυχίο δηλώνουν γιατροί από την Αχαϊα που συνεργάστηκαν μαζί της. Η ίδια φέρεται να έχει εγκαταλείψει το Αίγιο, ενώ θα κληθεί να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη. Η αποκάλυψη προκάλεσε αίσθηση στην ευρύτερη κοινωνία του Αιγίου. Πρωταγωνίστρια μια.................................................. 40χρονη γενική χειρουργό, η οποία και συγκαταλεγόταν στα «καλά» ονόματα της ειδικότητάς της στην πρωτεύουσα της Αιγιάλειας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο ΔΟΑΤΑΠ, μετά από μια ανώνυμη καταγγελία, διαπίστωσε ότι το πτυχίο Ιατρικής της γυναίκας, που προερχόταν από το Πανεπιστήμιο του Ερεβάν της Αρμενίας, ήταν πλαστό. Μέσα σε λίγες μόλις ημέρες, ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου διέγραψε την 40χρονη από τα μητρώα μελών, ενώ διεκόπη η σύμβασή της με το υποκατάστημα του ΙΚΑ της πόλης. Η ιστορία της χειρουργού έχει προκαλέσει ποικίλες συζητήσεις, καθώς είχε περάσει με άνεση τα μαθήματα της Παθολογίας και της Χειρουργικής στο πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ, ενώ, κατά την διάρκεια της ειδίκευσής της στο Νοσοκομείο του Ρίου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις σε γιατρούς και ασθενείς.
«Θυμάμαι ότι ήταν μια άριστη γιατρός, την οποία την προτιμούσαν οι ασθενείς. Όσο βρισκόταν στο Νοσοκομείο του Ρίου για την ειδικότητα, είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις σε όλους μας. Μάλιστα, δεν σας κρύβω, ότι και εγώ, όταν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα υγείας, εμπιστεύτηκα αυτήν και το αντιμετώπισε σωστά», αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΙΝΑ, Κώστας Γιαννάκενας, ο οποίος κυριολεκτικά... έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε την περιπέτεια της 40χρονης.
Η 40χρονη είχε κάνει ειδικότητα στο Ρίο, στην συνέχεια έδωσε εξετάσεις στην Λάρισα, θήτευσε στο Νοσοκομείο του Αιγίου ως επικουρικό προσωπικό και αργότερα υπέγραψε σύμβαση με το ΙΚΑ Αιγίου, ανοίγοντας παράλληλα το δικό της ιατρείο σε κεντρικό σημείο της πόλης. Επίσης, είχε γίνει γνωστή και για το γεγονός ότι συνεργαζόταν αφιλοκερδώς με ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Μάλιστα, ο γιατρός του ιδρύματος «Αγάπης Μέλαθρον» Αθανάσιος Σταυρόπουλος, επίσης δήλωσε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε μπήκε σε υποψίες για την επαγγελματική κατάρτιση της συναδέλφου του.
Πάντως, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ακόμη κι όταν εγκατέλειψε την ιατρική της δραστηριότητα, φεύγοντας από την πόλη του Αιγίου, φρόντισε να το κάνει αξιοπρεπώς, χωρίς να αφήσει καμία οικονομική εκκρεμότητα. Παρόλα αυτά όμως, τα ερωτηματικά παραμένουν.
dete.gr
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails