Δείτε ποιος δώρισε στην ΕΛ.ΑΣ. το ένα από τα φορτηγά που κουβαλάνε το σιδερένιο φράχτη στη Βουλή



Και εκεί που λέγαμε πως δεν υπάρχουν πια εθνικοί ευεργέτες διαψευστήκαμε οικτρά σήμερα το μεσημέρι. Βέβαια μη φανταστείτε πως ανακαλύψαμε καμία δωρεά για νοσοκομείο, γηροκομείο, ορφανοτροφείο ή άλλο ευαγές ίδρυμα. Οχι,όχι τέτοια ταπεινή προσφορά................................

Το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι αυτό που δώρισε στην Ελληνική Αστυνομία το ένα από τα δύο φορτηγά που μεταφέρουν τα τρέιλερ με το σιδερένιο φράχτη,ο οποίος τοποθετείται κάθετα στη Βασιλίσσης Σοφίας για να προστατεύει τους εθνοπατέρες μας από τον εχθρό λαό!

Δείτε τη σχετική πινακίδα στο πίσω δεξιό μέρος της καρότσας του υπ'  αριθμόν ΕΑ 24620 φορτηγού της Ελληνικής Αστυνομίας (κάντε μεγέθυνση στις εικόνες και δείτε το ιδίοις όμμασι).


Πάνω στο σιδερένιο φράχτη δεν υπάρχει καμία πινακίδα,δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως κι αυτός είναι δωρεά του συγκεκριμένου ιδρύματος.
Το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (www.SNF.org) είναι διεθνής κοινωφελής οργανισμός, που πραγματοποιεί δωρεές στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας, όπως αναφέρει το ίδιο,(που κολλάει η δωρεά του φορτηγού στην Αστυνομία;)  και πουθενά δεν αναγράφεται στη σελίδα των δωρεοδόχων του η ΕΛ.ΑΣ. ή το υπουργείο Προπ-Πο.Γιατί άραγε;
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails