TV NEWS 7/7/09

*''Ο Νίκος Μάνεσης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Alpha, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης ικανοποίησης και από τις δύο πλευρές. Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο έγκριτος δημοσιογράφος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, ενώ θα αναλάβει και την αρχισυνταξία του. Ο Νίκος Μάνεσης, θα είναι επίσης ένας από τους βασικούς σχολιαστές του σταθμού για τα μεγάλα γεγονότα της επικαιρότητας.''


*Τελικά τι έχει όρια?Η Σάτιρα ή η μαγειρική?Μετά το πείραμα του ALPHA με το ''Κάτι Ψήνεται'' που ομολογουμένως πέτυχε,σειρά έχει και ο ΑΝΤ1.Θυμάστε που πριν λίγο καιρό σε προηγούμενη ανάρτηση μας σας είχαμε ενημερώσει για παρόμοιο concept που έψαχνε ο κ.Γ.Λάτσιος στην Αμερική?Τελικά το βρήκε. Το 'Πρώτο Θέμα' την Κυριακή περιέγραψε τη συγκεκριμένη εκπομπή η οποία εκτός από μαγειρική θα περιλαμβάνει και dating μεταξύ των συμμετεχοντων. Όπως και να το κάνουμε,δεν υπάρχει παρθενογένεση!

*Συνεχίζοντας στον ΑΝΤ1,το συμβόλαιο του Νίκου Ευαγγελάτου υπεγράφη από τον ίδιο και κατατέθηκε στο νομικό τμήμα του καναλιού. Απο εκεί και πέρα αναμένεται και η υπογραφή και επικύρωση από τον σταθμό. Πόσο θα πάρει?Όσο χρειαστεί...
*Φυσικά όσο χρειαστεί για να υπογράψει και η Τατιάνα Στεφανίδου.Η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες θα υπογράψει το νέο της συμβόλαιο όταν κλείσουν όλα τα θέματα των συνεργατών και της θεματολογίας της εκπομπής της. Και επειδή η Τατιάνα πιστεύει πολύ στην ομάδα της επιμένει να τους κρατήσει όλους. Γι'αυτό και έγιναν και οι συναντήσεις με τον ALPHA σε πολύ καλό κλίμα που όπως λέγεται δεν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό αλλά στο γεγονός ότι η Τατιάνα δεν θα ήθελε να αλλάξει αυτή τη στιγμή κανάλι.

*Στον ALPHA τώρα , το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν και γράφτηκαν κάποιες φήμες για αποχώρηση του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη κάτι το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του MediakaNEA είναι πέρα για πέρα αναληθές.Και επίσης δεν έχει πέσει στο τραπέζι καμία εσωτερική μεταγραφή για το συγκεκριμένο πάνελ.Οι μέχρι τώρα συμπαρουσιαστές συνεχίζουν κανονικά και την επόμενη σεζόν.

*Και συνεχίζοντας στον ALPHA,ο Γιώργος Τσαλίκης θα βρεθεί ξανά στο στούντιο της Κάντζας για δοκιμαστικό.Επειδή το πρώτο,της περασμένης Πέμπτης για το καθημερινό τηλεπαιχνίδι άρεσε πολύ στους ιθύνοντες,τώρα θα περασεί απο δοκιμαστικό και για την απογευματινή εκπομπή στηριζόμενος στο χιούμορ που διαθέτει. Για το καθημερινό τηλεπαιχνίδι δοκιμάστηκε με επιτύχια και ο Σωτήρης Καλυβάτσης όπως σας ενημέρωσε στην προηγούμενη ανάρτηση και ο media.


*To τελευταίο αντίο στον Michael Jackson,τον βασιλιά της pop, θα πει το STAR με ζωντανή σύνδεση απο την τελετή η οποία θα προβληθεί στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Αιμίλιο Λιάτσο. Ο ALPHA στις 20.00 θα προβάλλει έκτακτη 4ωρη εκπομπή με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κώστα Ζήκο,με ζωντανή σύνδεση απο το Staples Center και με τον τίτλο Michael Jackson: I Just Can't Stop Loving You. ........Μπορεί η προσοχή όλων να έχει στραφεί στα δοκιμαστικα που γίνονται στο Μega για τη νέα πρωινή ζώνη του καναλιού όμως και στον Alpha αυτές τις μέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα.Σύμφωνα με πληροφορίες δοκιμαστικό στο κανάλι της Κάντζας τη προηγούμενη εβδομάδα εκανε ο Γιώργος Τσαλίκης για την εκπομπή (που υπάρχει περίπτωση) να αντικαταστήσει από τον Σεπτέμβρη το Σιγά μη κάτσω να σκάσω. Οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα τοποθετήσουν στην απογευματινή ζώνη νέα ψυχαγωγική εκπομπή ή αν θα βάλουν κάποια ξένη παραγωγή που το κόστος της θα είναι σαφώς μικρότερο. Για το λόγο αυτό ο τραγουδιστής έκανε δοκιμαστικό και για το τηλεπαιχνίδι Fatus Olus που σημειώνει το τελευταίο διάστημα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, κάτι που έκανε τα στελεχη του σταθμού να βλέπουν πολύ θετικά τη συνέχεια του από Σεπτέμβρη. Για το Fatus Olus δοκιμαστικό έκανε όμως και ο Θανάσης Πάτρας αφήνοντας θετικά σχόλια με τις επιδόσεις του. Για το ίδιο παιχνίδι επίσης, δοκιμαστικό έκανε πριν λίγες μέρες και ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

@ Ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Alpha τη περασμένη Πέμπτη η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια που είναι από τα πολύ αγαπημένα παιδιά των Γερμανών ιδιοκτητών θα συνεχίσει να είναι η βασική παρουσιάστρια στο Μεσ' την καλή χαρά αλλά και στο Chart show που σε σχέση με τον σκληρό ανταγωνισμό (βλέπε Μυστικά της Εδεμ και Ευτυχισμένοι μαζί) σημείωσε καλά ποσοστά στο μέσο όρο και ακρως ικανοποιητικά στα νεανικά κοινα στις δύο πρώτες εκπομπές. Η Ναταλία πάντως έχει ακόμα έναν λόγο να χαμογελά αφού το Μεσ' στην καλή χαρά προηγήθηκε του ανταγωνισμoύ όλη τη χρονιά σε σχέση με τη πρωινη εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη και στον μέσο όρο αλλά και στα νεανικά κοινά.Έτσι στο σύνολο της χρονιάς στο μέσο όρο είχαμε: 21% για τη Ναταλία Γερμανού έναντι 16,3% για την Αλιμπέρτη και στα νεανικά κοινά , 22,5% για το Μεσ' στην καλή χαρά και 15,5% για το Καλομελέτα και έρχεται. Από την άλλη, η Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί να μην έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο της με τον Alpha αλλά αυτό είναι θέμα ημερών.Η παρουσιάστρια τελικά θα συνεχίσει στο Μεσ' την καλή χαρά και φυσικά με τον Αγρότη. Όσο για τον Σάββα Πούμπουρα δήλωσε σε υπεύθυνους του σταθμού ότι επιθυμεί να συνεχίσει στο πρωινό δίπλα στη Ναταλία και τη Σίσσυ όμως συνεχίζει τα ραντεβού με το Mega.

@ Στον Αnt1 τώρα εξετάζουν το ενδεχόμενο από τον Σεπτέμβριο το Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη να ξεκινάει στις 07.00 το πρωί και να τελειώνει στις 11.00 δίνοντας τη σκυτάλη στον Πρωινό Καφέ με την Βίκυ Καγιά για ενα σφιχτό δίωρο με πολλά θέματα που δεν θα κουράζουν τον τηλεθεατή.


@ Συμφώνησε με τον Αnt1 o Νίκος Ευαγγελάτος. Εκεί θα τον βλέπουμε ξανά από Σεπτέμβρη όπως και τη Τατιάνα Στεφανίδου. Τέλος καλό,όλα καλά λοιπόν.


@ Στον Ant1 όπως έχουμε ήδη πει θα δούμε την ελληνική εκδοχή του America's next top model. Για τη θέση της παρουσιάστριας έχουν ακουστεί τα ονόματα της Τατιάνας Στεφανίδου και της Βίκυς Καγιά, όμως στη λίστα με τις υποψήφιες παρουσιάστριες και μάλιστα σε θέση φαβορί έρχεται να προστεθεί το όνομα της Τζένης Μπαλατσινού που η πρόσφατη εμφάνιση της στα Καλλιστεία του σταθμού , άφησε μόνο καλές εντυπώσεις. Μάλιστα οι άνθρωποι που δουλεύουν το πρότζεκτ πιστεύουν τόσο πολύ σε εκείνη που αν δεν δεχτεί να αναλάβει το βάρος της παρουσιάσης του τη θέλουν οπωσδήποτε στη κριτική επιτροπή του ριάλιτυ.

@ Έτοιμο το νέο ριάλιτυ μαγειρικής του ΑΝΤ1 που υπεύθινοι το δούλευαν συνεχώς όλο αυτό το διάστημα και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πριν το τέλος του καλοκαιριού. Το περιεχόμενο του; Κάθε εβδομάδα μια γυναίκα ή ένας άντρας θα επιλέγει τον καλύτερο ή την καλύτερη ανάμεσα σε 4 υποψήφιους. Ο κάθε υποψήφιος θα κριθεί από τις μαγειρικές του ικανότητες καθώς όλοι θα κλιθούν να ετοιμάσουν πιάτα με τα οποία δεν είναι εξοικειωμένοι. Εκτός από τα της μαγειρική πιπεράτο ρόλο στο παιχνίδι θα παίξει το φλερτ και η γοητεία του κάθε παίχτη ενώ θα υπάρχει και δωμάτιο σχολιασμού όπου οι ανατγωνιστές θα μπορούν να μιλάνε για τους συμπαίχτες τους. Τα τρέιλερ για το νέο παιχνίδι αναμένονται μέσα στην εβδομάδα.


@ Υστερα απο πολλές συζητήσεις και ραντεβού με στελέχη του Μεγάλου Καναλιού η Δήμητρα Παπαδοπούλου πείστηκε να ετοιμάσει ένα χορταστικό επεισόδιο για τους Απαράδεκτους. Σε αυτό θα δούμε και τον Σπύρο Παπαδόπουλο αλλά και τον Γιάννη Μπέζο. Βέβαια θα λείπει ο Βλάσσης Μπονάτσος και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί σε αυτό το ξεχωριστό επεισόδιο. Εν τω μεταξύ στο MEGA προσπαθούν να πείσουν τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να επιστρέψει με νέα δική της σειρά από τον Ιανουάριο του 2010. Προς το παρόν η ηθοποιός αντιστέκεται, για να δούμε...

@ Ολοκληρώνονται την επόμενη εβδομάδα τα δοκιμαστικά για το πρωινό του Mega και ύστερα θα επιλεχθεί η καταλληλότερη ομάδα για το νέο κόνσεπτ. Χτες και προχτές δοκιμαστικά στο στούντιο της Παιανίας έκαναν οι: Δούκισσα Νομικού, Τάσος Τρύφωνος, Κική Τσόλκα, Ράνια Αλευρά και Ειρήνη Σκλήβα. Πάντως για τη στήλη των ζωδίων στο πρωινό συμφώνησε ο Γιώργος Πανόπουλος που γνωρίσαμε τηλεοπτικά πριν λιγα χρόνια στο Αυτο μας έλειπε της Σ.Αλιμπέρτη.


@ Στις 31 Αυγούστου έδωσε ο Γιώργος Αυτιάς ραντεβού με τους τηλεθεατές του. Το νέο του τηλεοπτικό σπίτι είναι φυσικά το ALTER και η συμφωνία που έκανε περιλαμβάνει τη πρωινή ενημερωτική εκπομπή στη ζώνη 05.45 με 10.00, καθημερινή τηλεοπτική παρουσία στο κεντρικό δελτίο του σταθμού και συνεργασία με τον Real fm. O δημοσιογράφος θα ανακοινώσει στις 15 Ιούλιου επίσημα τη συνεργασία του με το ALTER μέσα από την εκπομπή του σταθμού Πολύ Μπλα Μπλα.


@ Πυρετωδώς δουλεύουν στο Alter για το νέο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού. Η Ζήνα Κουτσελίνη ,η διευθύντρια του ψυχαγωγικού προγράμματος, θέλει από το Σεπτέμβριο το κανάλι του Μπουρναζίου να κάνει την έκπληξη στη συγκεκριμένη ζώνη, για αυτό οι αλλαγές θα είναι ριζικές τόσο στο κόνσεπτ όσο και στη παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της νέας εκπομπής.
*Οριστικό τέλος σήμερα για τον Γ.Αυτιά απο τον ALPHA μετά απο 6 χρόνια συνεργασίας.Η προσυμφωνία του με το ALTER έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό ενώ δεν έλειψε να αφήσει ''υποννοούμενα'' για διοικηση του σταθμού και μέσα απο το γνωστό του τρόπο διαφήμισε τη νέα έναρξη του απο την καινούργια του πλέον συχνότητα.Aπό την άλλη,δε μπορεί να κανείς να μην του αναγνωρίσει ότι έχτισε επιτυχώς μια νέα ζώνη για τα δεδομένα του σταθμού που έφεραν το κανάλι ακόμα και στην πρώτη θέση τηλεθέασης.

*Κι ενώ το τοπίο για τον Γ.Αυτιά ξεκαθαρίστηκε,οι αντικαταστάτες θα αρχίσουν τα δοκιμαστικά απο την ερχόμενη εβδομάδα.Πρώτος στόχος είναι να περάσουν οι παρουσιαστές του σταθμού και μετά οι επόμενοι απο άλλα κανάλια.Σε αυτούς που θα τους προταθεί(σε κάποιους έχει γίνει ήδη) είναι ο Νίκος Μάνεσης και η Ρίτσα Μπίζογλη,με τη δευτερη να προηγείται οριακά στη δική μας ψηφοφορία.Επιπλέον,η Μαρία Νικόλτσιου και η Βίκυ Χαντζή έρχονται να συμπληρώσουν τη λίστα.Η νέα σύσταση του πρωινού θα περιλαμβάνει ένα ή δυο κεντρικούς παρουσιαστές οι οποίοι μαζί με το πάνελ τους θα αγγίζουν όλα τα φάσματα της ενημέρωσης.

*Το συμβόλαιο των Χαριτάτου-Καραμέρου με τον ΑΝΤ1 είναι γνωστό ότι ανανεώθηκε μέχρι και τα τέλη Αυγούστου ενώ ο πρώτος είναι ένα απο τα πρόσωπα που καλοβλεπει η διοικηση του σταθμού.Εσχάτως ακούγεται και το όνομα της Άννας Δρούζα σε ένα ρόλο τελείως διαφορετικό απο αυτόν που την έχουμε γνωρίσει.

*Σε κουίζ για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το συμβόλαιο του Νικου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου.Σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24 ο Νίκος Ευαγγελάτος ανακοινωσε στην ομάδα του και στους συνεργάτες του ότι συμφώνησε με το κανάλι με μειωμένες αποδοχές κατα 50%(συν το προ μηνων 10%) και ότι πλέον στο κανάλι δεν υπάρχει budget για την εκπομπή Αποδείξεις.Απο την άλλη,ενδιαφέρουσες πληροφορίες φέρνει το pressmme οπου η Μαρί Κυριακού φέρεται να έχει δηλώσει τα εξής για το ζεύγος Ευαγγελάτου-Στεφανίδου "Μας έφαγαν αρκετά. Ποιος Ευαγγελάτος και ποια Στεφανίδου; Ο Ευαγγελάτος τα παίρνει από τις διαφημίσεις και μας έχει βουλιάξει".


*Απο την Δευτέρα 6 Ιουλίου ξεκινά και η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΜEGA με τον Δημητρη Τάκη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.*Ποιές κυρίες πέρασαν σήμερα απο casting για το Πρωινό του MEGA πάντα δίπλα στον Νίκο Παπαδάκη?Πρώτη και απο τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο τον τελευταίο καιρό είναι ένα πρόσωπο του MEGA και δεν είναι άλλη απο την Κατερίνα Στικούδη.
Δεύτερη παρουσία αυτή της Μαρίας Λουίζας Βούρου,μοντέλο και παρουσιάστρια στο πλευρό του Βασίλη Δρυμούση στο ALTER.Επόμενη κυρία η δημοσιογράφος και μοντέλο Δήμητρα Αιγινίτη και τέλος η δημοσιογράφος με θητεία στον όμορφο Κόσμο αλλά και στον Πρωινό Καφέ,η Χριστίνα Κόμπου.

Σχεδόν σίγουρο ότι ο Νίκος Παπαδάκης θα αναλάβει τα ηνία της εκπομπής αφού όλες οι παρουσίες δοκιμάζονται δίπλα του και αξιολογούνται και απο τον ίδιο.
*Όπως ενημερώσαμε κι εχθές,μέχρι την Παρασκευή θα βρεθεί στο studio η Νόνη Δούνια,η Μαρία Κορινθίου ενώ στη λίστα προστίθεται και η Ευαγγελία Αραβανή.

*Οι 10 Μικροί Μήτσοι επιστρέφουν και σύμφωνα με την αλλαγή προγράμματος του ALPHA,το πρώτο αφιερωματικό επεισόδιο με τις καλύτερες σκηνές θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου στις 21.00.

*Όπως πρώτο δημοσιεύσε το πρωί το enimerosi24 ,στο Νίκο Ευαγγελάτο προτάθηκε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με μειωμένες αποδοχές κατά 60%,αν συνυπολογίσει κανείς και την προ μηνών μείωση κατα 10% τότε μιλάμε για 70%, στην οποία οι συνεργάτες του απο 17 πρέπει να μειωθούν σε μόλις 4...Τα νεότερα αναμένονται εντός των επομένων ωρών.
*Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. κήρυξε τετράωρη στάση εργασίας την Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009 και ώρα 18.00 – 22.00 στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ αντιδρώντας στην συνεχιζόμενη εργοδοτική αυθαιρεσία του τηλεοπτικού σταθμού και στις απολύσεις εμμένοντας στην προσπάθεια μείωσης του εργατικού δυναμικού του.

*Σήμερα το ραντεβού του Σάββα Πούμπουρα με τη διοίκηση του ALPHA στην οποία θα συζητηθεί η μελλοντική συνεργασία τους.

*Υπέγραψαν στον ΑΝΤ1 μέχρι τον Αυγουστο(!) συμβόλαιο 2 μηνών ο Γ.Καραμέρος και ο Σπ.Χαριτάτος.
*Απο την Παρασκευή(μέρα αποδέσμευσης του Γ.Αυτιά) θα ξεκινήσουν και τα ουσιαστικά ραντεβού του Νίκου Μάνεση με τον ALPHA .



Share/Save/Bookmark
ευχαριστούμε για την επίσκεψη

Reblog this post [with Zemanta]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails