Ο ΒΟΥΤΥΡΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΗΓΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ”

http://www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20090127/thumbs/lazaridis1_494x320.jpg

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΒΛΑΣΤΟΥ-ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ

Δύο ανθρώπους κατονομάζουν ως τους ανθρώπους που έβγαλαν από τη μέση τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου “Μούσες” Μπάμπη Λαζαρίδη, οι Παναγιώτης Βλαστός και Γιώργος Τρομπούκης στις τηλεφωνικές συνομιλίες της ΕΥΠ που υπεκλάπησαν από τα τηλέφωνα των  φυλακών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας οι δύο κατηγορούμενοι λένε στις συνομιλίες ότι τον Λαζαρίδη τον έβγαλε από τη μέση ο ιδιοκτήτης του κέντρου “Caramela” της Λεωφόρου Συγγρού Βουτυράκος(δεν διευκρινίζεται ποιο από τα δύο αδέρφια)και ένας Ρήγας που τον είχε στο μαγαζί του ο Λαζαρίδης. Οι Βλαστός-Τρομπούκης επικαλούνται και τη μαρτυρία της μάνας του Λαζαρίδη Μαρίας που κατονομάζει(κατά δήλωση του Τρομπούκη)το Ρήγα. Από την συζήτηση και τους διαλόγους οι δύο κατηγορούμενοι δεν παραθέτουν στοιχεία παρά μόνον δηλώσεις στο τύπο, φήμες και ακούσματα από το χώρο της νύχτας και του υπόκοσμου.

Οι Βλαστός Τρομπούκης για το θέμα Λαζαρίδη, όπως και γι αυτό του Αναγνωστόπουλου φαίνεται να ξέρουν περισσότερα από ότι λένε, όπως και για τη δολοφονία Αυτιά. Όμως στις συνομιλίες, δεν τα λένε. Επίσης ο Τρομπούκης αποκαλεί τον μακαρίτη τον Λαζαρίδη φίλο του, η πιάτσα όμως οργίαζε μετά την ανθρωποκτονία του συντρόφου της Αγγελικής Ηλιάδη ότι ο Λαζαρίδης είχε δανειστεί από τον Τρομπούκη ποσό της τάξεως των 800-1 εκατομμύριο ευρώ.

adiakritos


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails