Εκνευρισμένοι για τη φωτογραφία, Σουφλιάς και Κούτρας

Δυσφορία προκάλεσε στο επιτελείο του Γιώργου Σουφλιά αλλά και στα γραφεία του «Άκτορα», η δημοσίευση φωτογραφίας του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ να χορεύει με τον Δημήτρη Κούτρα, ηγετικό στέλεχος της κατασκευαστικής εταιρείας του Ομίλου Μπόμπολα, κατά τη περιοδεία του κ. Σουφλιά στα έργα κατασκευής της Εγνατίας Οδού.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του «parapolitika.gr», έγιναν προσπάθειες για να μην δημοσιευτεί η φωτογραφία, προκειμένου να αποφευχθούν τα αρνητικά σχόλια που θα την συνόδευαν. Η επιχείρηση είχε αποτελέσματα, στο τέλος όμως μπήκε... αυτογκόλ, καθώς δημοσιεύτηκε στην «Απογευματινή», όπου προφανώς δεν συνειδητοποίησαν την αρνητική διάστασή της.

Ο Παπαθεμελής ενόχλησε το Μαξίμου για την ΕΡΤ

ΥΓ1: Ο αρχηγός της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής εμφανίζεται εξοργισμένος με τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης, επειδή δεν κάλυψε τις εργασίες του πρόσφατου συνεδρίου του κόμματός του, αλλά και διότι οι δημοσιογράφοι των πολιτικών εκπομπών δεν τον καλούν στα πάνελ ως σχολιαστή. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του «parapolitika.gr», ενόχλησε σχετικά το Γραφείο Πρωθυπουργού.


Reblog this post [with Zemanta]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails