ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΕΝΑΝ ΑΚΙΝ;

kenan_akin_killer_of_solomos_cyprus

Ο ΕΜΕΤΙΚΟΣ “ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ” ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ “ΣΚΥΛΟ” ΤΟΝ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΞΑΝΑ!!

Εγκέφαλος απάτης σε βάρος διεθνών εταιρειών, είναι ο δολοφόνος του Σολωμού Σολωμού ο Κενάν Ακίν, πρώην ψευδοϋπουργός γεωργίας του καθεστώτος Ντενκτάς.

Στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλοι ψευδοϋπουργοί καθώς και ο γιος του Ντενκτάς, Σερντάρ, αντιπρόεδρος τους ψευδοκράτους και ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, το καθεστώς Ντενκτάς έχει αποδυθεί σε εκστρατεία προσέλκυσης επενδυτών με το δέλεαρ της πρόσβασης και στην αγορά της Τουρκίας μέσω κατεχομένων και της εύκολης εξασφάλισης στους επενδυτές τουρκικών διαβατηρίων.

Το ψευδοκράτος στοχεύει ιδιαίτερα σε επιχειρήσεις που εγκαταλείπουν το Χονγκ Κονγκ μετά την ενσωμάτωση της πρώην βρετανικής αποικίας στη Λαϊκή Δημοκρατίας της Κίνας, με απώτερο σκοπό την αναγνώριση του ψευδοκράτους.

Η παραχώρηση τουρκικού διαβατηρίου στους ξένους επιχειρηματίες προϋποθέτει την έκδοση σ’ αυτούς λεγόμενου διαβατηρίου του Ντεντκάς.

Η πλεκτάνη ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ και διατηρεί γραφείο και στον Καναδά κατήγγειλε απάτη σε βάρος πελατών της από ψευδοϋπουργό που εγγυήθηκε γραπτώς την εξασφάλιση τουρκικών διαβατηρίων.

Ο ψευδοϋπουργός γεωργίας και δασών Κενάν Ακίν πυροβόλησε κατά του Σολωμού Σολωμού, κατά τη διάρκεια αντικατοχικής διαδήλωσης στη Δερύνεια τον Αύγουστο του 1996.

Η εν λόγω εταιρεία κατήγγειλε τον Ακίν ότι κατάφερε να αποσπάσει ποσό ύψους 10 χιλιάδων δολαρίων ως προκαταβολή έναντι επενδύσεων από τρεις πελάτες της, εξαπατώντας τους ότι θα τους εξασφάλιζε αμέσως άδεια μόνιμης διαμονής στα κατεχόμενα και τουρκικό διαβατήριο μέσα σε ένα μήνα.


adiakritos


Share/Save/Bookmark
ευχαριστούμε για την επίσκεψη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails