ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΦΟΡΩΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ

10.000 Ληξηπροθεσμοι
Γνωρίζεται ποσοι ειναι ΑΛΛΑ δεν Γνωρίζεται ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!
Αντε παιξτε αλλου μπάλα μκς
10.000 ληξηπρόθεσμοι!!!!!!!!
Σ ύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών η κατάταξη των οφειλετών του Δημοσίου ανάλογα με το ύψος των ληξιπρόθεσμων χρεών του έχει ως εξής

.465.000 οφειλέτες μέχρι ποσού 2.000
144.500 ''' ''' ''' ΄'' -20.000
23.900 '' '' '' από ''20.οοο --100.000
3.600 '' '' '' '' 100.000--200.000 και ανω.
Ερώτηση αφελούς!!! Οφειλές 20.000Ε ειναι οφείλες μισθοτών και συνταξιούχων???
Εαν πρόκειται για οφειλές επιχειρηματιών, πως συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις , με δεδομένο οτι για να εισπράξει κανείς και τα εξοδα κηδείας συγγενικου του προσώπου πρεπει να προσκομίσει φορολογική ενημερώτητα,μηπως και ο μακαρίτης οφειλε την υδρευση!!!!
Το περίφημο δαιμόνιο της φυλής ,ενήργησε αμεσα.!!!
Δεν πληρώνεται εσείς προσλαμβάνουμε εμείς αμεσα δικά μας παιδιά με συμβάσεις εργου. !! Και οχι οποια δήποτε παιδιά,ε!!
ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΟΡΚΟΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ --ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ[ παρακαλώ να λειπουν οι κακόβουλοι συνειρμοι, με εισπρακτικές εταιρείες,Βατοπεδια και λοιπές αηδίες] που οπως δειχνουν τα πραγματα δεν θα προλάβουμε να αποκαταστήσουμε, οπως ειχαμε υποσχεθεί.
Και ως ,αφελής,επανερχομαι[αλλωστε πολλοί απο τους αφελείς εχουν και μια ροπή προς τον αυτισμό] και ρωτώ!!!
Η απόφαση σας αυτή ειναι ομολογία περι της ανεπάρκειας των φορολογικών υπάλλήλων? και αν συμβαίνει αυτό γιατι δεν πανε σπίτια τους με αναπηρική !!!!
Θα μάθει ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ[εγω δηλ. ο αφελής και αυτιστικός που σας ψήφισα για το καλό μου ] πόσο θα του κοστισει η νεα αυτή τακτοποίση των ημετερων!!!
Γιατί μη μου πειτε, πως δεν θα κλειθώ να προσφερώ ,το κάτι τις μου,δεν ειμαι αχαριστος,για ονομα του θεου!!!!!
Μήπως --λέω μήπως--εφ' οσον οι ταγμένοι προς τουτο [εισπραξης των οφειλομένων]του Υπουργείου Οικονομικών ,που προκειμένου να αυξηθεί το ενδιαφερον τους για την παταξη της φοροδιαφυγής και εισπραξης των οφειλομένων--εισπράτουν εναν επι πλεον μισθό μηνιαίως[ αφελής--αφελής, αλλά δεν δεχομαι διαψευση!!!εντάξει] μήπως λοιπόν ως ανίκανοι θα επρεπε να πάψουν να λαμβάνουν το συγκεκριμένο επιδομα,καθώς εκ του αποτελέσματος προκύπτει οτι ειναι ανεπαρκείς????ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!!!
ΠΡΟΤΑΣΗ. ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ και ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΙΔΙΚΑ [οπως κλεινετε βουλή- και παραγραφετε ποινικά αδικήματα] ΠΕΙΤΕ.
''Αυτός ο τόπος πήγε μπροστα μονο με τους κοτσαμπάσιδες [αλλωστε το εθνος τους χρωσταει πολλά ,μεχρι και την απελευθερωση απο τους Τουρκους].''
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ [οι Τράπεζες σας ξεπέρασαν- οι εργολαβοι καθαριότητας επίσης ] ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΩΝ!!!! Χρειαζόμαστε ΤΟΣΑ για να εξευμενίσουμε τον Αλμούνια και τον Μπαρόζο, μας τα φερνουν και τα υπόλοιπα δικά τους!!!!αντε να ησυχάσουμε.
Και επειδή απο τον Σεπτέμβρη θα ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ και το Προβλημα των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ευκαιρία να τελειώνεται και μ'αυτούς, και τις χλιδάτες αμοιβές τους και παροχές [ Περίθαλψη-Συνταξη] και με τα Ταμεία τους [ηθελαν και ταμεια οι αχρηστοι!!!]
Η ΙΣΤΟΡΊΑ ,ομως,εχει αποδείξει και κατί αλλο. Οτι η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ειναι αυτή που εχει πάντοτε ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ,[ εστω και χωμένη μεχρι τον λαιμό στα Δάνεια,οπως φροντίσατε για το καλό της].
ΕΛΠΙΖΩ [πως και η Ελληνική Κοινωνία, εχει πλέον αντιληφθεί πως η βραχύβια εξυπηρετηση των μικροσυμφερόντων της μακροχρόνια επληξε πρότιστα την ιδια. Οι αυτιστικοι αυτου του τόπου οφείλουν να ξυπνήσουν!!!

Αναρτήθηκε από taspa

Share/Save/Bookmark
ευχαριστούμε για την επίσκεψη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails