Το "ναι" του Κόκκαλη για αριστερό χαφ

Λάζαρος Μουρκάκος

Το "πράσινο φως" που ανέμενε ο Γιάννης Χρυσικόπουλος για να προχωρήσει στην απόκτηση αριστερού μέσου άναψε. Ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ, είπε το "ναι" στην εν λόγω εισήγηση και αναμένεται πλέον να επισπευτούν οι διαδικασίες.


Δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν ο Χρυσικόπουλος ταξιδέψει μέσα στο Σαββατοκύριακο σε χώρα του εξωτερικού για να "κλείσει" παίκτη. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου Μαντσίνι από την Ίντερ, αν και γνωρίζουν πως οι ελπίδες είναι ελάχιστες, ενώ δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του Αργεντινού Γκουτιέρες. Με την προϋπόθεση βέβαια πως η Νιούκαστλ θα μειώσει τις απαιτήσεις της (ο Ολυμπιακός δεν δίνει πάνω από 4 εκατ. ευρώ).

Προτάθηκαν επίσης και εξετάζονται επίσης οι Ομπρανιάκ (Λιλ) και Γκερέιρο (Λέγκια), ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το όνομα του παίκτη που θα ενισχύσει την αριστερή πτέρυγα να μην έχει διαρρεύσει.

Οι Κόκκαλης και Χρυσικόπουλος συζήτησαν επίσης τις εξελίξεις σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Εν τέλει η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στο διοικητικό σχήμα δεν είναι όσο σίγουρη δινόταν τελευταία, καθώς στις ανταλλαγές εγγράφων παρουσιάστηκαν... σκιές σχετικά με το τι προσφέρει-ζητάει ο εφοπλιστής και το τι θέλει-δίνει ο Κόκκαλης. Οι διαφορές δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το οικονομικό. Είναι δεδομένα μια αρνητική εξέλιξη, αλλά οι επαφές θα συνεχίστουν.




Share/Save/Bookmark
ευχαριστούμε για την επίσκεψη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails