"Ποντάρουν στις χειροπέδες "


Στη σκιά της Ζίμενς και της επιδιωκόμενης έκδοσης του Μιχάλη Χριστοφοράκου αναμένονται οι τελικές αποφάσεις του Πρωθυπουργού για ανασχηματισμό αλλά και για τον χρόνο των πρόωρων εκλογών.
Σε Μαξίμου και Ρηγίλλης επενδύουν πολλά στην πιθανή έκδοση του άλλοτε πανίσχυρου...
γενικού διευθυντή της Ζίμενς Ελλάδος, η οποία θα προβληθεί, όπως παραδέχονται υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, ως απόδειξη ότι η κυβέρνηση κινείται με στόχο «την αποκάλυψη κάθε πτυχής του σκανδάλου».

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο και ιδίως στη γαλάζια Κοινοβουλευτική Ομάδα έχουν καλλιεργηθεί προσδοκίες ότι από σήμερα ξεκινά εβδομάδα αποφάσεων από την πλευρά του Πρωθυπουργού, οι οποίες θα μπορούσαν να βάλουν τη Ν.Δ. σε τροχιά ανάκαμψης. Από το πρωί ο κ. Καραμανλής έχει επιστρέψει στο Μαξίμου, ύστερα από μια ολιγοήμερη ανάπαυλα στη Χαλκιδική και μια επίσκεψη- εξπρές στην Κομοτηνή, και αναμένεται να ξεκινήσει συναντήσεις με όλα τα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, με τα οποία θα εξετάσει και τον σχεδιασμό για τις κάλπες και τις ενδεχόμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Η αρχή γίνεται με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Πρ. Παυλόπουλου, ο οποίος έχει κληθεί σήμερα στο Μαξίμου και εισηγείται, όπως είναι γνωστό, την παράταση του εκλογικού χρόνου έως την άνοιξη του 2010. Φημολογία
Στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού διαβεβαίωναν χθες ότι αυτή την εβδομάδα δεν πρόκειται να γίνουν κινήσεις από την πλευρά του είτε για ανασχηματισμό είτε για εκλογές. Ο ένας λόγος είναι προφανής: Ο κ. Καραμανλής δεν θα ήθελε ένας ανασχηματισμός να επισκιάσει την πιθανή έκδοση Χριστοφοράκου. Επιπλέον, οι ίδιες πηγές οι οποίες επιχειρούσαν να διασκεδάσουν και την έντονη φημολογία ότι επίκειται ανασχηματισμός εντός του επόμενου διημέρου υποστήριζαν ότι ο Πρωθυπουργός δεν έχει λόγο να κάνει αλλαγές στην κυβέρνηση προτού κλείσει τον κύκλο των επαφών με τους κορυφαίους υπουργούς, με τους οποίους θα προετοιμάσει αυτή την εβδομάδα και την κυβερνητική παρουσία στη ΔΕΘ.

πηγή Τα Νέα




Share/Save/Bookmark
ευχαριστούμε για την επίσκεψη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails