Μια όμορφη και ευχάριστη παρέα...

Διάβασα αυτό το σχόλιο στο post του press-gr και νομίζω ότι αξίζει να αναπαραχθεί! Πολύ γέλιο!

"Πω πω πω συνθεση ουτε η μπαρτσελονα δεν εχει τετοιους παικταραδες τα παντα ολα οπως λεει και ο Αλεφαντος.
Απο που να αρχισεις και που να σταματησεις.
Οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη και μιλω για τον Αχιλλεα τον θειο βρε παιδι μου, πως γινεται αυτος ο ανθρωπος να ειναι παντα μεσα σε επιτροπες,διευθυντηρια καθ΄ολη την διαρκεια του πολιτικου του βιου δεν εχω καταλαβει, και τι δουλεια εκανε αυτος ο ανθρωπος ολα αυτα τα χρονια για να ζησει ?εκτος απο το να τον τρεφει ο Ελληνικος λαος. Που τον χανεις που τον βρισκεις ολο σε θεσεις που εχουν να κανουν με το συρταρι της μαρμιτας.
Ο ανθρωπος της μαρμιτας ο χρηματοφυλακας της οικογενειας πως λεμε σκευοφυλακας κατι τετοιο δηλαδη.
Βαζουμε τον λυκο να φυλαει τα προβατα.
Απο ποθεν εσχες? αστα να πανε περιουσια που και αυτος δεν εχει καταλαβει πως την εκανε.
Κατα τα αλλα φερει το τιμημενο ονομα των χαλιφηδων αρα και για αυτο μονο πρεπει να ταιζουμε καθε ρεμπεσκε που ονομαζεται ετσι.
Παμε στον ετερο της παρεας τον κ Δουκα. Καινουργιο φυντανι με παλιες πεθερικες καταβολες. Καλα νουθετημενος απο την βαρωνεια της ΝΔ. Ανωτατο τραπεζικο στελεχος με καταθεσεις 3,2 εκατομυρια ευρω αυτο τουλαχιστον βγηκε απο το ποθεν αισχος του. Μπουρλοτιερης κατα μια εννοια απειλει τους παντες και τα παντα, πνευματικο παιδι του βατοπεδιου και του αγιου πατερα εφραιμ. Διετελεσε υφυπουργος οικονομικων κατω απο τον μεγαλυτερο οικονομολογο και καθηγητη ολων των εποχων κ Αλογοτρεχαγυρευε.
Οπου μασα και κομπινα και μια "παραπλανημενη" υπογραφη του λογω απειριας φανταζομαι.
Τριτος στην σειρα ο συγχωρεμενος που μπερδεψε την πουτσα με την βουρτσα. Ο ανθρωπος που εκανε δεσμιδες το χρημα, το τακτοποιουσε με επιμελεια, κρατουσε και μερικες χιλιαδες για εξοδα παραστασεως βλεπετε οι γκομενες θελουν και τα λουσα τους τα νιατα φυγανε και για να τα ισοσκελισεις χρειαζεται αν μη τι αλλο ευρω για να πει και η γκομενα ας παει και το παλιαμπελο. Εμπιστος του χαλιφη, ο ανθρωπος που γνωριζε λογιστικα τι μπαινει σε καθε τσεπη και απο που ερχεται "ζεστο,υγιες χρημα" προς αξιοποιηση.Για το καλο του κομματος και του λαου παντα προς Θεου!!!!!μην παει ο νους σας αλλου και αλλου.
Οπως λεει και ο φιλοσοφος λαος μας τρωμε, πινουμε να ειχαμε και μια..εδω στο τελευταιο μας τα χαλασε γιατι πεσανε μπουνιδια και αποδημησε εις Κυριον και εν τοπω χλοερο. Τοσα ελευθερα κοριτσια υπαρχουν στην πιατσα δεν εριχνε μια ματια στα πρωιναδικα και μεσημεριαναδικα της ΤV να βρει μανουλια δροσερα που χρεωνουν τον πελατη με τις ωρες που εχουν εμφανιστει στην tv? τι την ηθελε παντρεμενη γυναικα αλλα ειπαμε η μαστουρα η καψουρα και η χασουρα πληρωνονται.
Τεταρτος της φωτογραφιας ο εθνικος μαιντανος. Οικονομολογος τεραστιας εμβελειας και απηχησης. Στο πανεπιστημιο αυτος εμαθε οτι οταν μια οικονομια δεν παει καλα φταινε οι εργαζομενοι ποτε το κεφαλαιο η πουτανα η εργατοωρα φταιει.
Αρα συμπερασματικα αυτοι οι χαραμοφαηδες πρεπει να κανουν θυσιες και οχι το κεφαλαιο , ο επιχειρηματιας, γιατι αυτος τους δινει δουλεια παιρνοντας απο το Ελληνικο δημοσιο, δηλαδη τους εργαζομενους δουλειες,επιχορηγησεις,δανειοδοτησεις,χαριστικες πραξεις,φορολογικες απαλλαγες, και ολα αυτα απο την καμπουρα των φορολογουμενων.
Οταν τα πραγματα βαινουν καλως και ο επιχειρηματιας βγαζει κερδη που φροντιζει να τα καταθεσει στην Ελβετια σιγα μην τα επενδυσει, πεταει και εναν υπερογκο μισθο και αηδιαστικα χυδαια πλουσιο των 700 ευρω!!!!! και με ησυχη την συνειδηση μπαινει στην φτωχικη mercedes slcxbt 850t και κατευθυνεται προς τις υποβαθμισμενες συνοικιες προς Εκαλη και πολιτεια μερια να απολαυσει τον υπνο του δικαιου στο φτωχικο του των 1000τμ αφου κανει πρωτα ενα γιακουζι γιατι ειχε δυσκολη μερα.
Αρε Μιχαλε βρηκατε το αμπελι ξεφραγο και κανετε οτι θελετε, να φοβασαι την στιγμη που θα ξυπνησουν οι ιθαγενεις ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ.
Ακομα θυμαμαι την μερα που εβλεπα στην tv να σερνει ο λαος της Ρουμανιας τον Τσαουσεσκου σαν το σκυλι και να τον εκτελει.
Εισαστε μια ομορφη και ευχαριστη παρεα οπως έλεγε και ο συγχωρεμενος ο Ντινος Ηλιοπουλος και μετα φωναζε κλεφτες ,κλεφτες, ξερετε καλα εσεις απο αυτα".

ΚΙ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΟΝ... ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟ...




Share/Save/Bookmark
ευχαριστούμε για την επίσκεψη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails