Ο Αβραμόπουλος αποσύρεται απο την κούρσα διαδοχής στη ΝΔ

orfni.blogspot.com

Αποχωρήσεις δεν έχουμε μόνο από τη βουλή και τα ψηφοδέλτια αλλά και από την ...κούρσα διαδοχής του Κ.Καραμανλή στη ΝΔ! Όπως προϊδεάζει και με τη σημερινή του συνέντευξη στην "Κ.Ε." ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ΔΕΝ θα είναι "δελφίνος" και ΔΕΝ θα διεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ μετά την - αναμενόμενη από όλους - παραίτηση του Κ.Καραμανλή και απο την ηγεσία της ΝΔ μετά τις εκλογές.

Ισως γι αυτό και η Ντόρα Μπακογιάννη, η βασική "δελφίνος" θεωρεί πλέον μοναδικό της αντίπαλο για την διαδοχή τον Α.Σαμαρά και άρχισε τον ...πόλεμο φθοράς του.

Η ...απόσυρση ενδιαφέροντος για την διαδοχή του Καραμανλή, απελευθερώνει τον Δ.Αβραμόπουλο ο οποίος όμως ενώ λογικά θα έπρεπε να στηρίξει τον Α.Σαμαρά ως μετέχων της λεγόμενης "καραμανλικής πτέρυγας" φαίνεται ότι απλά τον "βολεύει" να χάσει τώρα ο Σαμαράς ώστε στη συνέχεια "και μετά τη Ντόρα" να είναι ο ...αδιαμφισβήτητος διάδοχος. Είναι φανερό ότι ο Δ.Αβραμόπουλος κινείται στη λογική ότι "όταν παραδώσει η Ντόρα τη ΝΔ αυτή θα περάσει στους ...καραμανλικούς των οποίων θα ηγείται εκείνος". Θεωρώντας ότι "τώρα δεν έχει τύχη απέναντι στη Ντόρα" αφήνει "να φάει τα μούτρα του ο Σαμαράς".
Φυσικά όλα αυτά είναι σχέδια "επί χάρτου" και ...εικασίες ή επιθυμίες όσων τα σχεδιάζουν. Το τι θα γίνει στην πράξη θα το δούμε. Άλλωστε εάν η ιστορία γραφόταν από ...σεναριογράφους ή ήταν προκαθορισμένη , ο κόσμος θα ήταν αλλιώς.
Η ...απόσυρση Αβραμόπουλου, αφήνει το "δίδυμο" Ντόρας-Σαμαρά στην μετεκλογική αρένα. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται....





Share/Save/Bookmark
ευχαριστούμε για την επίσκεψη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails