Κλίμα ρήξης στη ΝΔ!

Στην Κρήτη οι Μητσοτακικοί θα αποχωρήσουν αν βγει ο Σαμαράς!


Διχασμένη από την κορυφή ως τη βάση οδηγείται μεθαύριο η ΝΔ στην διαδικασία για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος.

Οπως εκτιμούσαν πριν και διαπιστώνουν σήμερα έμπειρα κομματικά στελέχη η αντιπαράθεση Ντόρας-Σαμαρά και όσων τους στηρίζουν με φανατισμό, έχει φέρει ουσιαστικά την παράταξη στα πρόθυρα της διάσπασης με δεδομένη την πρόβλεψη πως οι εξελίξεις ίσως να είναι δραματικές αν η κα Μπακογιάννη χάσει την εκλογή.
Οι γνωρίζοντες το κλίμα που εσωτερικά έχει διαμορφωθεί επιμένουν πως είναι αδιανόητη η συνύπαρξη της πρώην υπουργού Εξωτερικών υπό τον κ. Σαμαρά, με δεδομένη και την πολιτική δραστηριοποίηση του επιτίμου προέδρου του κόμματος, αλλά και πολλών μεσαίων κυρίως στελεχών που πρόσκεινται στον κ. Μητσοτάκη.
Όπως εκτιμάται...

το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στην Κρήτη όπου ήδη έχουν διατυπωθεί δημοσίως δηλώσεις του τύπου: “αν εκλεγεί ο Σαμαράς εμείς φεύγουμε από το κόμμα”.

Ενδεικτικό του κλίματος ήταν και η “υποδοχή” των προβεβλημένων κομματικά στελεχών στην επίσκεψη του Αντ. Σαμαρά. Με απόντες τους δυο βουλευτές Ηρακλείου Αυγενάκη και Κεφαλογιάννη αλλά και τους άλλους από Λασίθι, Ρέθυμνο και Χανιά που έχουν συνταχθεί με την κα Μπακογιάννη, τα μέλη της ΝΟΔΕ έλαμψαν δια της απουσίας τους από την ομιλία του υποψήφιου αρχηγού, επιλέγοντας (όχι μάλιστα όλοι) να τον συναντήσουν τυπικά στα γραφεία του κόμματος στα οποία ο κ. Σαμαράς έφτασε γνωρίζοντας το κλίμα που έχει διαμορφωθεί τοπικά.
http://www.patris.gr/articles/169807/105678




Share/Save/Bookmark
ευχαριστούμε για την επίσκεψη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails