ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ...ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΧΤΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!!!

NYC - Rockefeller Center: 30 Rockefeller Plaza...Image by wallyg via Flickr

Τέσσερις υπάλληλοι του υπουργείου οικονομικών έχουν κληθεί ως ύποπτοι για την υπόθεση της διαγραφής, τον Απρίλιο του 2008, προστίμου 5,5 δισ., που είχε επιβληθεί στην εταιρεία «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή». Η έρευνα διενεργείται από τον αρμόδιο για τη δίωξη οικονομικού εγκλήματος, εισαγγελέας Παρ. Αδάμης.
Οι φερόμενοι ως ύποπτοι για το κακούργημα της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου πρέπει να καταθέσουν γραπτές εξηγήσεις στον εισαγγελέα, ο οποίος διενεργεί αυτεπαγγέλτως τη δικαστική έρευνα, μετά τις σχετικές καταγγελίες στη Βουλή.
Το ζητούμενο της εισαγγελικής έρευνας είναι, μεταξύ άλλων, να διαπιστωθεί εάν ήταν εμπρόθεσμη η προσφυγή της «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή», που ζήτησε ακύρωση της σχετικής απόφασης της Εφορίας, η οποία είχε επιβάλει το πρόστιμο.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ελέγχεται και άν έχουν ποινικές ευθύνες οι υπάλληλοι της αρμόδιας ΔΟΥ, οι οποίοι φέρονται ότι ακύρωσαν τη βεβαίωση του προστίμου, βασιζόμενοι σε γνωμοδότηση του υπουργείου Οικονομικών και δεν ζήτησαν εγκύκλιο.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΤΩΝ 5,5ΔΙΣ.ΕΥΡΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ;;;

ΠΡΕΖΑ TV




Share/Save/Bookmark
ευχαριστούμε για την επίσκεψη
Reblog this post [with Zemanta]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails