Κάνει αγωγές ο Άρης για τις γραβάτες...

Από τον Στ. Αντωνόπουλο

Ποιος ειδε τον Άρη και δεν τον φοβήθηκε αυτες τις ημέρες. Πληροφορίες λένε ότι είναι πυρ και μανία με ορισμένους πράσινους «καλοθελητές» που τον πιάνουν στο στόμα τους διαδίδοντας ανυπόστατες φήμες για τα πεπραγμένα του στο Υπουργείο Τουρισμού. Δεν ξέρουμε αν αυτοί παίζουν το ρόλο του «λαγού» της Άντζελας, η οποία κατά ορισμένους βρίσκεται πίσω από τις διαρροές. Αυτό που μαθαίνουμε όμως μετά βεβαιότητας είναι ότι ο Σπηλιωτόπουλος είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει, όπως λέει, σε κανέναν να του κηλιδώσει την υστεροφημία που έχει χτίσει επί ημερών υπουργίας του στο Τουρισμού.
Έτσι εξηγούνται και οι αγωγές που κατέθεσε προ ημερών κατά ...

δύο πολύ γνωστών εφημερίδων (Αξίας και Επενδυτή) οι οποίες μίλησαν περί «σπάταλης» πολιτικής στο υπουργείο του. Η τελευταία περίπτωση αφορούσε δημοσίευμα που έφερε τον Άρη να έχει φεσώσει τον δημόσιο προϋπολογισμό με πάνω από 70.000 ευρώ για τις... γραβάτες του!
Η αλήθεια είναι ότι ενέκρινε κονδύλι για να αγοραστούν γραβάτες, μάρκας Ferragamo παρακαλώ, όχι όμως για την προσωπική του γκαρνταρόμπα. Οι γραβάτες έγιναν κατόπιν ειδικής παραγγελίας με σχέδια- όπως μαθαίνω- αρχαιοελληνικής έμπνευσης αποκλειστικά και μόνο για τους tour operators και τις υψηλές συναντήσεις του Άρη στο εξωτερικό. Για να τις φορούν και να μας θυμούνται. Πρωτότυπη ιδέα και σίγουρα καλαίσθητη αφού η επιλογή έγινε από τον πάντα μοδάτο Άρη, ο οποίος σημειωτέον δεν είναι Κώστας Μαρκόπουλος. Ούτε στο ντύσιμο αλλά σίγουρα ούτε και στις κρατικές σπατάλες.





Share/Save/Bookmark
ευχαριστούμε για την επίσκεψη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails