Yποβολή τιμοκαταλόγων από τα κάθε είδους φροντιστήρια


ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟ: ftsirog@e-prices.gr

Yποβολή τιμοκαταλόγων από τα κάθε είδους φροντιστήρια, ιδιωτικά ινστιτούτα επαγγελματικής κατάρτισης, εργαστήρια ελευθέρων σπουδών και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς αποφάσισε με ανακοίνωσή του το ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ...




...Σύμφωνα με το υπουργείο "Τα κάθε είδους Φροντιστήρια, Ιδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, Ιδιωτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί υποχρεούνται να καταθέτουν σε ηλεκτρονική μορφή στη Δ/νση Παρατηρητηρίου Τιμών και Τιμοληψιών της ΥΠ.Ε.Α της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου (email: ftsirog@e-prices.gr ) το αργότερο μέχρι την 31η Μαΐου εκάστου έτους τιμοκατάλογο των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.

Σχετικά με τις τιμές πώλησης των φαρμάκων, το υπουργείο στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως "Οι τιμές πώλησης των φαρμακευτικών προϊόντων που ισχύουν κατά τον χρόνο έναρξης της παρούσης αγορανομικής διάταξης, εξακολουθούν να ισχύουν έως και 21-5-2010 για τις φαρμακαποθήκες και έως και 2-6-2010 για τα φαρμακεία."
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails