Έσβησε ο αστυνομικός που είχαν ξυλοκοπήσει πριν 3 χρόνια σε συναυλία



http://www.i-live.gr/wp-content/uploads/2010/12/th-synaulia-astynomikos-nekros.jpg
Ξεχασμένος στη μονάδα εντατικής ενός δημόσιου νοσοκομείου στην Αθήνα, ευρισκόμενος σε κωματώδη κατάσταση τα τρία τελευταία χρόνια... και με μοναδικούς συμπαραστάτες τους γονείς του, «έσβησε» την Κυριακή ο αστυνομικός, τον οποίο είχαν ξυλοκοπήσει άγρια κουκουλοφόροι σε ροκ συναυλία, το καλοκαίρι του 2007 στο ΕλληνικόΌπως είχε ανακοινωθεί στις 6 Ιουλίου 2007 από την Αστυνομία, ο 24χρονος – τότε – αστυνομικός μαζί με έναν ακόμη συνάδελφό του βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία μέτρων ασφαλείας, κατά τη διάρκεια συναυλίας στο ..............
Όπως είχε ανακοινωθεί στις 6 Ιουλίου 2007 από την Αστυνομία, ο 24χρονος – τότε – αστυνομικός μαζί με έναν ακόμη συνάδελφό του βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία μέτρων ασφαλείας, κατά τη διάρκεια συναυλίας στο ..
γήπεδο του Μπέιζμπολ, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ελληνικού.
Οι δύο αστυνομικοί – οι οποίοι ήταν με πολιτικά- έγιναν αντιληπτοί από πλήθος συγκεντρωμένων, που τους επιτέθηκαν με ρόπαλα και σιδερολοστούς και τους ξυλοκόπησαν.
Σε σοβαρότερη κατάσταση ήταν ο 24χρονος ο οποίος μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, με συντριπτικά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα.
Από εκείνη τη μέρα  δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει, όντας ουσιαστικά ένας «ζωντανός – νεκρός».
Τρεισήμισι χρόνια μετά «έφυγε» , ενώ οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης παραμένουν ακόμα ασύλληπτοι.

πηγή
Από....http://24wro.blogspot.com/2010/12/blog-post_8088.html#ixzz17KqgeJSq

Το είδαμε στο: http://anemo-milos.blogspot.com/2010/12/3_07.html#ixzz17QFnNNbR
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails