Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της Κατερίνας Λέχου.



«Εχω περάσει ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας, το οποίο με ταλάνιζε για πάρα πολλά χρόνια. Το είχα από τα 12 μου και μετά χρειάστηκε να ξανακάνω την επέμβαση στα 27 μου. Ηταν μεγάλο σχολείο για μένα»!

Η λαμπερή ηθοποιός.......(που αυτή τη σεζόν καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με τη συγκλονιστική της ερμηνεία στην best seller σειρά του Mega «Το Νησί», τσαλακώνοντας την όμορφη εικόνα της) στην τρυφερή ηλικία της εφηβείας και για πολλά χρόνια μετά αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας: ψήλωσε απότομα, με αποτέλεσμα να υποφέρει από σκολίωση και να χρειαστεί να χειρουργηθεί.

«Αυτό το πρόβλημα με γέμιζε με πάρα πολύ θυμό και ένα μεγάλο γιατί: “Γιατί σε μένα;” Τώρα πια ξέρω πως όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα πολύ μεγάλο θέμα, είτε ψυχικό είτε σωματικό, το οποίο τους κατατρέχει σε όλη τους τη ζωή», δήλωσε η Κατερίνα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό «Το περιοδικό».

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε δεν μίλησε στο συγκεκριμένο έντυπο με λεπτομέρειες (άλλωστε, ως γνωστόν, η ταλαντούχα ηθοποιός θέλει να ακούγεται μόνο για τη δουλειά της), ωστόσο όσοι τη γνωρίζουν ξέρουν καλά πως έχει να κάνει με τη σκολίωση. Είναι κάτι στο οποίο είχε αναφερθεί το 2005, μια σημαδιακή χρονιά για εκείνη. Τότε ήταν που αποφάσισε να κάνει το μεγάλο άλμα, να αφήσει το πατρικό της και να ζήσει μόνη της.

«Εκανα μία επέμβαση, μετά άλλη μία, έτσι όμως μου ήρθαν και τα καλά, γιατί ό,τι πιο γόνιμο και ανατρεπτικό έχω κάνει στη ζωή μου προήλθε έπειτα από πρόβλημα υγείας. Γενικά, με τις δυσκολίες μπαίνει σε λειτουργία ο εγκέφαλος για να τις αποκρυπτογραφήσει, στον βαθμό που μπορεί. Χωρίς προβλήματα η ζωή είναι... πολλή κούραση για το τίποτα!», έλεγε τότε.

Τώρα η Κατερίνα έχει κλείσει ερμητικά την πόρτα στο παρελθόν. Διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και αντιμετωπίζει με πλατύ χαμόγελο το μέλλον. Μετά το «Νησί» που σπάει τα κοντέρ στα μηχανάκια της AGB, τη βλέπουμε στην παράσταση «Ο θάνατος και η κόρη». Εξάλλου, η σχέση της με τον σύντροφό της Μάνο Στρατάκη με το πέρασμα του χρόνου γίνεται όλο και πιο δυνατή. Φυσικά, πάντα βράχος στο πλευρό της στέκεται η οικογένειά της.

ΝΤΟΝ. Α. ESPRESSO
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails