Όλα αλλάζουν! Η Μαρία στη Σπιναλόγκα!


http://www.protothema.gr

Ακολουθώντας την τύχη της μητέρας της, η Μαρία παίρνει κι αυτή τον πικρό δρόμο της Σπιναλόγκας. Με διαγνωσμένη την αρρώστια πια, η νεαρή κοπέλα σταματάει να κάνει όνειρα για το γάμο της με το Μανόλη Βανδουλάκη και ετοιμάζεται για το νησί.
  
Τι θα δούμε στο αποψινό συγκλονιστικό επεισόδιο:..............


Ο Γιώργης και η Μαρία πηγαίνουν στο γιατρό Κυρίτση στο Ηράκλειο για εξετάσεις. Ο Κυρίτσης διαγιγνώσκει ότι η Μαρία έχει λέπρα. Ο πατέρας με την αγαπημένη του κόρη προσπαθούν να δεχθούν τη σκληρή πραγματικότητα. Ο Γιώργης, όμως καλείται να κάνει κάτι πολύ δυσάρεστο! Να ανακοινώσει στο Μανόλη ότι η Μαρία είναι λεπρή κι ότι θα φύγει για τη Σπιναλόγκα.

Η Άννα, μην μπορώντας πια να κάνει διαφορετικά, αποκαλύπτει στους Βανδουλάκηδες ότι και η μητέρα της ήταν λεπρή, όπως η αδελφή της, και ότι τους έλεγε ψέματα πως πέθανε από καρδιά. Ο Αλέξανδρος αντιδρά άσχημα και της λέει να φύγει από το σπίτι του. Διώχνει το Γιώργη με φωνές λέγοντάς του ότι εξαπάτησαν και ντρόπιασαν την οικογένειά του., ενώ ζητά από τον Αντρέα να εξετάσει γιατρός και την Άννα.

Η Άννα, όμως, δεν επηρεάζεται καθόλου απ’ όλα αυτά, καθώς το μόνο που υπάρχει πια στο μυαλό της είναι ο Μανόλης και ότι η αντίζηλός της και αδερφή της, Μαρία, δεν υπάρχει πλέον στη ζωή του Μανόλη, ο οποίος πρώτος αποχαιρετά τη Μαρία. Τώρα, ο Γιώργης πρέπει να κάνει κάτι ακόμη δυσάρεστο. Να οδηγήσει την αγαπημένη του κόρη στο νησί.

Συμφιλίωση και συγκατοίκηση στη Σπιναλόγκα

Στο νησί μια θετική εξέλιξη θα επηρεάσει προς το καλύτερο την οικογένεια της Ευγενίας. Ο Λευτέρης αρχίζει να συμπαθεί τον Παπαδημητρίου και καταλαβαίνει ότι η μητέρα του τον αγαπά και θέλει να μείνουν μαζί. Τελικά υποχωρεί και η οικογένεια της Ευγενίας μετακομίζει στο σπίτι του προέδρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails