Οι μυστικές αναφορές της ΕΛ.ΑΣ για την Κερατέα

Ένταση και επεισόδια στην Ξάνθη στην επέτειο τ...

Οι “αδημοσίευτες” αναφορές της αστυνομίας, που είναι πλήρως συντεταγμένες με όσα είπε ο κ. Πάγκαλος, κάνουν λόγο μεταξύ άλλων για ευρείας χρήση δολοφονικών μολότοφ.

Για εξελιγμένης γενιάς μολότοφ με δραστικότερο αποτέλεσμα απ' ότι οι συνηθισμένες, για ηγετική κλίκα που χειραγωγεί τις οργανωμένες καταδρομικές ομάδες συγκροτημένες από κατοίκους της περιοχής ηλικίας μέχρι 35 χρόνων με προηγούμενη στρατιωτική θητεία στις ειδικές δυνάμεις, για εμπροσθοφυλακή στελεχωμένη από...................
Αλβανούς μισθοφόρους και άλλα τινά, περιλαμβάνουν οι μυστικές αναφορές της αστυνομίας σχετικά με τη “ταυτότητα” των επεισοδίων στην Κερατέα.

Τα περισσότερα θεωρήματα της αστυνομίας, όπως διαπιστώνεται, έχουν υιοθετηθεί μέχρι κεραίας και στο έπακρο από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος τις δημοσιοποίησε πάνω σε μια κρίση πανικού, αμέσως μετά τη ... “λευκή” επίθεση που δέχτηκε με γιαούρτι, την ώρα που γευμάτιζε σε γνωστή ταβέρνα στη γειτονική της Κερατέας περιοχή των Καλυβίων.


Οι “αδημοσίευτες” αναφορές της αστυνομίας, που είναι πλήρως συντεταγμένες με όσα είπε ο κ. Πάγκαλος, κάνουν λόγο μεταξύ άλλων για ευρείας χρήση δολοφονικών μολότοφ, που περιέχουν μείγμα εμπρηστικής και καυστικής ύλης, ενισχυμένο με αμμωνία και στο οποίο περιλαμβάνονται και μπουλόνια.


Οι μολότοφ αυτές δεν εκρήγνυνται στο έδαφος όπως οι συνηθισμένες, αλλά σκάνε στον αέρα κι έτσι δημιουργούν ένα σύννεφο φωτιάς και εκτοξευόμενων πυρωμένων βλημάτων που εάν βρουν στόχο, είναι ικανές σύμφωνα πάντοτε με το περιεχόμενο των αναφορών, να επιφέρουν ακόμη και θανατηφόρο αποτέλεσμα.


Το επιτελείο της ΕΛΑΣ που συγκεντρώνει κι επεξεργάζεται τα σχετικά στοιχεία, αναφέρει την ύπαρξη μιας αξιόμαχης και ευάριθμης καταδρομικής ομάδας από παλιά στελέχη των ειδικών δυνάμεων, οι οποίες “διοικούνται” από απόστρατους αξιωματικούς του Στρατού, της Αστυνομίας και κυρίως της Αεροπορίας.


Τα μέλη των συγκεκριμένων ταγμάτων εφόδου είναι κατά πως λέγεται εφοδιασμένα με διόπτρες νυχτός, ενδεδυμένα με φόρμες παραλλαγής και κουκουλες full-face, ενώ έρπονται κατά την προσέγγιση του στόχου κι επιτίθενται σα φαντάσματα που ξεπηδούν μέσα από το σκοτάδι.


Σύμφωνα με τις ίδιες πάντοτε αναφορές, οι “διοικητές”, οι “υπασπιστές” και οι “καταδρομείς” βρίσκονται σε διαρκή τηλεπικοινωνιακή … επισύνδεση κυρίως με sms, για να οργανώνουν και να υλοποιούν σε πράξη τις προγενέστερες ασκήσεις επί χάρτου, ή όπως στην περίπτωση της επίθεσης κατά Πάγκαλου, να οργανώνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα στην περίπτωση ύπαρξης έκτακτου γεγονότος.

Πριν από κάθε επίθεση πάντως, σπεύδουν όπως σημειώνεται να εφοδιαστούν με απόδειξη εξέτασης στα εξωτερικά ιατρεία δημόσιων νοσοκομείων, τα οποία όπως πιστεύει η αστυνομία εξασφαλίζουν από κατοίκους της περιοχής που είτε εργάζονται, είτε έχουν συγγενείς στις σχετικές γραμματείες που εκδίδουν τα απαραίτητα για την κάλυψη με πανίσχυρο άλλοθι πιστοποιητικά.

Μάλιστα, κατά πως επίσης λέγεται, δεν είναι διόλου συγκυριακό ή τυχαίο το γεγονός της πυρπόλησης αυτοκινήτων ιδιοκτησίας κατοίκων της περιοχής, που κατέθεσαν για πρόσωπα και πράγματα στο πλαίσιο των τριών μεγάλων δικογραφιών που σχηματίζονται για τα επεισόδια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα δύο αστυνομικών που υπηρετούν σε τμήματα των Μεσογείων και κατόνομασαν συγκεκριμένα άτομα ως δράστες κάποιων επιθέσεων, τα αυτοκίνητα τους που κάηκαν δεν ήταν σταθμευμένα σε πυλωτές ή σε γκαράζ αλλά στο δρόμο και μάλιστα συγκαταλέγονταν μεταξύ συστοιχίας άνω των 5 σταθμευμένων οχημάτων. Κάηκαν όμως μόνο αυτά.NewsIt.gr


Enhanced by Zemanta

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails