ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΕΝΟΣ ΓΑΜΟΥ...


Από το : Κουρδιστό Πορτοκάλι
Κυριακή 11 Ιουλίου 2004.
Με φόντο το βροχερό Παρίσι-με το ζόρι 12 βαθμούς, είχε εκείνη τη μέρα- ο Άκης Τσοχατζόπουλος ανεβαίνει τα σκαλιά του ορθόδοξου καθεδρικού ναού του Αγίου Στεφάνου, έχοντας στο πλευρό του ντυμένη νυφούλα την...

Βίκυ Σταμάτη.
Γι αυτόν τον γάμο που κάποιοι είχαν αποκαλέσει γάμο του αιώνα, γράφτηκαν και εξακολουθούν να γράφονται, διηγήματα, νουβέλες, μυθιστορήματα και πολλά φίδια. Ήταν ένας γάμος με ελάχιστους καλεσμένους, τον οποίο διαδέχθηκε η περίφημη δεξίωση στο Four Seasons Hotel George V. Εδώ, στη βασιλική σουίτα, διέμενε το τότε νιόπαντρο ζεύγος.
Κουμπάρος τους ήταν ο Γάλλος πολιτικός μηχανικός, Μισέλ Καντάς, προσωπικός φίλος του κ. Τσοχατζόπουλου.
Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν έχει καμιά ιδέα για ποιο λόγο ο Άκης επέλεξε το Παρίσι να κάνει το γάμο του, ο κ. Καντάς απάντησε
-Πιστεύω ότι τον Άκη, τον συγκινεί η εξέγερση του Μάη του 68.
Το ζευγάρι έφθασε στην εκκλησία μέσα σε μία μπλε «Τζάγκουαρ». Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Παρισίων Εμμανουήλ.
Παραβρέθηκαν οι συγγενείς του Ακη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη και ελάχιστοι φίλοι τους, μεταξύ των οποίων ο καθηγητής Κώστας Βεργόπουλος και ο πρώην σύμβουλος του κ. Τσοχατζόπουλου, Νίκος Δημάδης.
Καλεσμένοι και πολιτικοί συντάκτες που κάλυπταν ΠΑΣΟΚ με πρώτο και καλύτερο τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.
Για τον πολυσυζητημένο γάμο, ο Άκης Τσοχατζόπουλος μιλώντας στο ΒΗΜΑ είχε πει:
“Διερωτώμαι πόσο μεγάλη πρόκληση ήταν ο γάμος μου, στις πραγματικές του διαστάσεις, με τη συμμετοχή 15 ατόμων και τη διαμονή μου για δύο ημέρες στο Παρίσι, απέναντι στο αισχρό μυθιστόρημα περί μυθικών δεξιώσεων με εκατοντάδες καλεσμένους”
Σήμερα 7 χρόνια μετά τον γάμο του στο Παρίσι και μια μέρα πριν τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέητ Μίντλετον, ο Άκης επιστρέφει στη Βουλή των Ελλήνων, για να υπερασπισθεί τον εαυτό του για την γνωστή υπόθεση των υποβρυχίων.
Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" αφιερώνει το άλμπουμ του γάμου στις γυναίκες αναγνώστριές μας...
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails