Γαλλικό ενδιαφέρον για τον Ιππόδρομο...



Η αξιοποίηση του Ελληνικού και η πώληση του Οργανισμού Ιπποδρομικών Ελλάδος (ΟΔΙΕ), βρέθηκαν στην κορυφή των συζητήσεων κατά τη σημερινή πρώτη άτυπη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής αποκρατικοποιήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον ΟΔΙΕ έχει δείξει ενδιαφέρον ο ...

γαλλικός Ιππόδρομος, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες Ιπποδρομικών στην Ευρώπη.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό μετά το Πάσχα θα είναι έτοιμη η έκθεση με τις προτάσεις των τραπεζών για το πως θα γίνει η αξιοποίηση των ακινήτων του Δημοσίου, ενώ προχωρά και η μελέτη για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ.

Την ίδια ώρα, στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών δήλωσε στο Ρόιτερς ότι η γερμανική εταιρία Ντόιτσε Τέλεκομ ενδιαφέρεται να αυξήσει το ποσοστό της στον ΟΤΕ, επιβεβαιώνοντας ότι η συζήτηση έχει ξεκινήσει προ πολλού μεταξύ των δύο πλευρών.

Μιλώντας στο πρακτορείο Ρόιτερς, το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ Μπίνι Σμάγκι ζήτησε επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα έχει δύο εναλλακτικές: ή την πώληση των περιουσιακών της στοιχείων ή την οικονομική της κατάρρευση, η οποία θα μπορούσε να υλοποιηθεί με τη μορφή της χρεοκοπίας ή της αναδιάρθρωσης.
skai.gr

Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails