Ανατριχιαστικές εξελίξεις για την 15χρονη στο Ρέθυμνο - Την έπνιξαν στο αλκοόλ για να την βιάσουν


- Οι δύο νεαροί ασέλγηγαν εναντίον της και σταμάτησαν όταν η κοπέλα δεν αντιδρούσε
- Μέσα σε μισή ώρα την είχαν "ποτίσει" μία φιάλη ουίσκι
- Στους γιατρούς οι δύο νεαροί δεν είπαν τι προκάλεσε την αναισθησία της 15χρονης Στέλλας
- Δικογραφία εναντίον τους για βιασμό και έκθεση που προκάλεσε το θάνατό της

Μεγάλη ανατροπή, στην υπόθεση θανάτου της 15χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, της μαθήτριας που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Ρεθύμνου μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Οι γονείς και οι φίλοι της έψαχναν ευθύνες στο μπαρ και στο νοσοκομείο, ωστόσο από τα στοιχεία της προανάκρισης αλλά και από μαρτυρίες αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια για τις κινήσεις της νεαρής παρέας τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου.


Η παρέα των τριών επισκέφθηκε μπαρ της πόλης, ωστόσο.................

η ποσότητα αλκοόλ που είχαν καταναλώσει ήταν μικρή και δεν δικαιολογεί την άσχημη κατάσταση της άτυχης μαθήτριας. Η αλήθεια είναι ότι ο 23χρονος και ο 17χρονος στη συνέχεια οδήγησαν τη Στέλλα σε ερημική τοποθεσία, ενώ προηγουμένος είχαν προμηθευτεί μία φιάλη ουίσκι και ποτήρια με αναψυκτικά.

Πρόθεση των δύο νεαρών ήταν να εξαναγκάσουν την ανήλικη σε συνουσία, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, λόγω της κατάστασης που περιήλθε από την κατανάλωση οινοπνεύματος, ενώ εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση αυτή προέβησαν διαδοχικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.


Στη συνέχεια μετέφεραν την ανήλικη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, χωρίς όμως να ενημερώσουν τους γιατρούς για το ιστορικό της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι δύο δράστες αναφέρθηκαν με λεπτομέρειες στο περιστατικό και επέδειξαν το ακριβές σημείο, που είχαν οδηγήσει την ανήλικη. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μπουκάλι του αναψυκτικού, τα ποτήρια και το καπάκι της φιάλης του ποτού.


Επίσης αναφέρθηκαν με ακρίβεια στο δρομολόγιο κίνησής τους κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα και επέδειξαν τον κάδο απορριμμάτων που είχαν πετάξει το άδειο μπουκάλι, το οποίο δεν βρέθηκε λόγω αποκομιδής των απορριμμάτων.


Σε βάρος των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία τους για βιασμό και έκθεση, που προκάλεσε το θάνατο της ανήλικης. Η δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει και το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, για τους δύο γονείς του 17χρονου, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου, ενώ οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.NewsIt.gr

Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails