Νέες αποκαλύψεις για το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνας


Συγκεκριμένα με όσα αναφέρονται νέα διάσταση στην υπόθεση έδωσε ο δικηγόρος του πατέρα του Ντόντι Αλ Φαγέντ...
Μοχάμεντ υποστηρίζοντας ότι κάποιοι ήθελαν να τη σκοτώσουν για να της κλείσουν το στόμα.

Όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος της οικογένειας Αλ Φαγέντ, Μάικλ Μάνσφιλντ, η Νταϊάνα είχε..
ισχυριστεί αρκετές φορές ότι κρατούσε στα χέρια της «αποκαλυπτικό ημερολόγιο» με τα ονόματα όσων εμπλέκονταν με την κατασκευή ναρκών στη Βρετανία. «Ολοι θυμούνται πόσο πολύ είχε ασχοληθεί με το θέμα των ναρκών. Νομίζω ότι σχεδίαζε διάφορες επισκέψεις.

Είχε πάει ήδη στην Αγκόλα και θα πήγαινε και στην Καμπότζη στα τέλη εκείνης της χρονιάς. Σκόπευε να ιδρύσει ένα ινστιτούτο για όσους είχαν πέσει θύματα ναρκών» είπε, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για να βρεθούν τα πραγματικά αίτια του δυστυχήματος, υπογραμμίζοντας ότι μεγάλος αριθμός ναρκών κατασκευάζεται από Βρετανούς.


«Μάρτυρας που τη γνώριζε καλά ισχυρίζεται ότι είχε ένα αποκαλυπτικό ημερολόγιο, μέσω του οποίου θα ξεσκέπαζε τα άτομα που εμπλέκονταν στενά με το βρετανικό εμπόριο όπλων. Νομίζω ότι αυτό σχετίζεται με τον θάνατό της» πρόσθεσε ο Μάνσφιλντ.


Παράλληλα επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός κουτιού, το οποίο κατά το παρελθόν περιείχε κάποια έγγραφα που τώρα έχουν εξαφανιστεί.


«Κανείς δεν γνωρίζει στην πραγματικότητα τι περιείχε το κουτί. Το κουτί υπάρχει, αλλά όταν ανοίχτηκε ήταν άδειο και όλοι είχαν ξεχάσει τι είχε μέσα.


Λέγεται ότι είχε έγγραφα, ή το ημερολόγιο που κρατούσε αναφορικά με το θέμα της εμπορίας όπλων, ή αλληλογραφία ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια και εκείνη» διευκρίνισε.


Τόσο εκείνος όσο και η οικογένεια Αλ Φαγέντ είναι άλλωστε πεπεισμένοι ότι το τροχαίο που συνέβη στο Παρίσι το 1997 ήταν «παραπάνω από ένα απλό δυστύχημα». Υποστηρίζει ωστόσο ότι δεν ασχολείται με τις θεωρίες συνομωσίας, αλλά με την υγιή ανάλυση των γεγονότων, η οποία του προκάλεσε πολλά αναπάντητα ερωτήματα.
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails