ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΒΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!


ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Μια είδηση-βόμβα δημοσιεύει εδώ και λίγα λεπτά στο πρώτο θέμα της η ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού Spiegel (εδώ), σύμφωνα με την οποία, η κρίση χρέους της Ελλάδας, οδηγεί την ελληνική κυβέρνηση να εξετάζει την έξοδο από τη ζώνη του...

ευρώ και την υιοθέτηση εθνικού, νέου νομίσματος!!! Στην κυβέρνηση τώρα γίνεται πανικός. Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θα πραγματοποιήσουν μυστική σύσκεψη απόψε το βράδυ στο Λουξεμβούργο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας και οι συνεχείς διαμαρτυρίες των πολιτών οδηγούν τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής ιστοσελίδας, να σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής σε εθνικό νόμισμα.

Θορυβημένη από το σχετικό σενάριο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε έκτακτη σύνοδο στο Λουξεμβούργο, που α πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ. Εκτός από την έξοδο από την ευρωζώνη εξετάζεται και το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης.

Εξαιτίας της σοβαρότητας του ζητήματος η συνάντηση κρατήθηκε μυστική, με τα οικονομικά επιτελεία των χωρών να παρίστανται.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βολφγκανγκ Σόιμπλε θα προσπαθήσει να μεταπείσει την Ελλάδα για να μην αφήσει την Ευρωζώνη.

Παρ' όλα αυτά, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν είναι νομικά δυνατόν για τη χώρα μας, να αποχωρήσει από το κοινό νόμισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες. ο Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ,πρόεδρος του Eurogroup, διέψευσε το δημοσίευμα, όμως τα ερωτήματα παραμένουν.fimotro
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails