«Όχι» Αλ. Παπαρήγα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό...



Δεν αποδέχθηκε η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα την πρόσκληση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Όπως αναφέρεται σε...................

σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ, η κ. Παπαρήγα «θεωρεί ότι δεν υπάρχει αντικείμενο για τη συγκεκριμένη συνάντηση, από τη στιγμή που είναι και γνωστές και εκδιαμέτρου αντίθετες οι θέσεις της κυβέρνησης και του ΚΚΕ».

Το ΚΚΕ, προστίθεται στην ανακοίνωση, «απορρίπτει τόσο το λεγόμενο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που έχει διαμορφώσει η κυβέρνηση με τους συμμάχους της, όσο και τη γενική πολιτική της. ’λλωστε ο Γ. Παπανδρέου δήλωσε ότι δεν κάνει βήμα πίσω από τους στόχους που έχει καθορίσει με την τρόικα».

Το Κομμουνιστικό Κόμμα τονίζει ότι «δεν πρόκειται να συμβάλει με οποιοδήποτε τρόπο στην πολιτική που σφαγιάζει εργατικά - λαϊκά δικαιώματα» και καλεί τους εργαζόμενους «να μην πέσουν στην παγίδα της συναίνεσης, μέσα από την οποία η κυβέρνηση και η ΕΕ επιδιώκουν την πτώχευση του λαού, για να βγει το κεφάλαιο πιο ισχυρό από την κρίση που το ίδιο και οι πολιτικοί του εκφραστές δημιούργησαν».

Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails