Ρέθυμνο: Όλη η αλήθεια για τον θάνατο της Στέλλας


Τι μας αποκαλύπτει η αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου - Πώς περιγράφουν οι δύο νεαροί το μοιραίο βράδυ που έστειλαν στο θάνατο τη 15χρονη...

Μία νεανική τρέλα τριών παιδιών, η «μαγκιά» της κατανάλωσης αλκοόλ και το ερωτικό εφηβικό πάθος, έστειλαν στον θάνατο τη 15χρονη Στέλλα. Αυτό συμπεραίνεται από τις απολογίες των δύο νεαρών φίλων της, ( 23 και 17 ετών), οι οποίοι έπειτα από τα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία για τις κινήσεις τους – από κάμερες καταστημάτων - αναγκάστηκαν να ομολογήσουν.

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου, η.................
15χρονη και οι δύο φίλοι της (17 και 23 ετών) βγήκαν το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής για να διασκεδάσουν. Πήγαν σε δύο μπαρ και εκεί ήπιαν από ένα ποτό ο καθένας. Στη συνέχεια  έφυγαν και πήγαν όλοι μαζί, με το αυτοκίνητο του 23χρονου στο πάρκινγκ του φρουρίου Φορτέζα. Αστυνομικές πηγές λένε πως δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει πως η 15χρονη ακολούθησε τους νεαρούς παρά τη θέλησή της.

Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε ένα μπουκάλι ουίσκι και αυτό είναι κάτι που επιβαρύνει τους δύο κατηγορούμενους. Το γεγονός όμως πως η 15χρονη ήξερε πως σταμάτησαν σε περίπτερο για να πάρουν αναψυκτικά και ποτήρια αποδεικνύει ότι και η ίδια ήθελε να πιει.

Στο φρούριο οι τρεις άρχισαν να πίνουν στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με το Βήμα, ο 23χρονος είπε στην απολογία του, ότι ''συνολικά ήπιε τέσσερα με πέντε ποτήρια ποτού ουίσκι με κόκα κόλα. Ο 17χρονος ήπιε περίπου τα ίδια αν θυμάμαι καλά και η Στέλλα πρέπει να ήπιε 8 ποτήρια γεμάτα. Η Στέλλα μας ανέφερε ότι δεν είχε φάει τίποτε επειδή νήστευε. Εμείς δεν της είπαμε τίποτε. Οταν βάλαμε το τρίτο ποτό, η Στέλλα το ήπιε “κούπα”, δηλαδή μονορούφι». ''!

Κάποια στιγμή και ενώ οι τρεις συνέχιζαν να πίνουν, η 15χρονη πήγε στο πίσω κάθισμα και έγειρε στην αγκαλιά του 17χρονου. Γεγονός που φέρεται να επιβεβαιώνει και ο 17χρονος στους αστυνομικούς: ''Μετά που ήπιαμε μερικά ποτά, η Στέλλα έγειρε προς το μέρος μου. Στο σημείο αυτό θέλω να αναφέρω ότι η Στέλλα έπινε συνεχώς και πολλές φορές μονορούφι το ποτό χωρίς κόκα κόλα και ενώ εμείς προσπαθούσαμε να τη σταματήσουμε, αυτή δεν μας άκουγε». ''

Την ώρα που η 15χρονη έχει πέσει στην αγκαλιά του 17χρονου, ο 23χρονος που μέχρι εκείνη την ώρα καθόταν στη θέση του οδηγού, προσπαθεί να πάει και εκείνος στο πίσω κάθισμα. Είναι η στιγμή που η Στέλλα αντιδράει! Την ίδια ώρα αρχίζει να ζαλίζεται από το ποτό και ξαφνικά χάνει τις αισθήσεις της.

Οι φίλοι της πανικοβάλονται. Την πηγαίνουν στο νοσοκομείο και εκεί φέρονται να συνενοούνται για τη στάση που θα κρατήσουν στη συνέχεια: ''Στο νοσοκομείο, συνεννοηθήκαμε με τον 23χρονο, όταν η Στέλλα γίνει καλά να συνεννοηθούμε και οι τρεις να μην πούμε σε κανέναν τίποτε. Μετά που χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας της Στέλλας, συνεννοηθήκαμε να επιμείνουμε στην αρχική μας στάση και να αποκρύψουμε την ιστορία διότι φοβηθήκαμε τη στάση των γονιών της και των δικών μας'' φέρεται να έχει πει στην απολογία του ο 17χρονος.

Η δικογραφία θα μεταβιβαστεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή και εκεί θα αποφασιστεί το κατηγορητήριο. Σύμφωνα πάντως με την αστυνομία μπορεί να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία της έκθεσης και του βιασμού...NewsIt.gr
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails