Σκευωρία από τον 2ο όροφο της Συγγρού...


Οργίλη απάντηση του Πάγκαλου στο δημοσίευμα της "Δημοκρατίας"...

«Η ακροδεξιά διεύθυνση της εφημερίδας "Δημοκρατία" κατασκεύασε ένα ακόμα ψέμα», υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, απαντώντας στο σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας.

«Με ένα χλιδάτο και ...................................

πανάκριβο τριήμερο στην πόλη των δόγηδων, στη Βενετία, έκανε τη δική του "απόδραση" από την καταθλιπτική πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει για τη χώρα μας στην κυβέρνησης της οποίας είναι αντιπρόεδρος, ο Θεόδωρος Πάγκαλος» έγραφε στο πρωτοσέλιδό της με τίτλο, «Χλιδή στη Βενετία. Ο Πάγκαλος σε... γόνδολα», η εφημερίδα.

Στην οργίλη απάντησή του, υπό τον τίτλο «Πουλώντας ψέματα και σπέρνοντας το μίσος», ο κ. Πάγκαλος, μεταξύ άλλων, ισχυρίζεται ότι πίσω από αυτού του είδους τις επιθέσεις κρύβεται η ΝΔ, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Το μίσος που σπέρνει το σύστημα που διευθύνει ο 2ος όροφος της Συγγρού, μέσα από συγκεκριμένες εφημερίδες, διάφορα blogs και μεταμεσονύκτιες εκπομπές σε παράνομα κανάλια, θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε ξεσπάσματα βίας, μεγαλύτερα απ' όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα. Αν νομίζουν ότι αυτό το μίσος, ενός λαϊκισμού χωρίς τέλος, μπορούν να το περιορίσουν στην κυβέρνηση, κάνουν λάθος. Κάθε μέρα παίρνει όλο και πιο ξεκάθαρα αντιδημοκρατικά και αντικοινοβουλευτικά χαρακτηριστικά».
naftemporiki.gr

Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails