Αυτό το ξεχάσαμε;;;



Στις 30 Μαϊου, στην εκπομπή «Δίκη», υπήρξαν αποκαλύψεις για δύο «περίεργα» παιχνίδια.
Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του πρώην προέδρου της ΕΟΔ .Σ.Βοργιά και του δημοσιογράφου Μπ. Κατσούλη, δύο παιχνίδια του 2008, το ΠΑΣ Γιάννενα-Καστοριά 1-2 και το Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2 είναι ύποπτα για στήσιμο καθώς πάνω τους πονταρίστηκαν μεγάλα ποσά από την Ελλάδα σε εταιρεία της Μαλαισίας.
Μάλιστα, ο παλιός διαιτητής, για το ματς της Ξάνθης, είπε:....................

«Ένας γιος παράγοντα είχε παίξει να χάσει η ομάδα του με 3-2 και το πέτυχε. Δεν θέλω να πω ποιος ήταν ο γιος παράγοντα και ποιο το ματς. Αυτός είχε παίξει 1.500.000 ευρώ σε εταιρία της Μαλαισίας και κέρδισε 13.500.000 ευρώ».


[Δημοσίευμα : http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=80404&catid=1]

Βάσει αυτής της καταγγελίας (την οποία υποστήριξε και φανέρωσε ουσιαστικά ο δημοσιογράφος Μπ.Κατσούλης), την επόμενη μέρα, ο ΓΓΑ κος Μπιτσαξής, με μηνυτήρια αναφορά του στην εισαγγελία Αθηνών, ζήτησε να μάθει ποιος είναι ο «γιος παράγοντα» που στοιχημάτισε εναντίον του ΠΑΟ («της ομάδας του»).

[Δημοσίευμα: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=80463&catid=1]

Από κει και πέρα …..ΣΙΩΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!! Και φυσικά δεν ξέρουμε αν ο κος Μπιτσαξής έμαθε τελικά το περιβόητο όνομα.....

Το θέμα «έπαιξε» σε sites και εφημερίδες ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ και κατόπιν, εξαφανίστηκε παντελώς από την επικαιρότητα !!!!
Μάλιστα, όταν προέκυψε το γνωστό και ως …Κοριόπολις, το θέμα με τον «γιο παράγοντα» ξεχάστηκε εντελώς !
Επειδή όμως οι καιροί είναι «περίεργοι» και η δημοσιοποίηση στοιχείων ακόμα πιο …περίεργη, εμείς ΔΕΝ μπορούμε ΚΑΝ να αναφέρουμε για ΤΟ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ οι υποψίες μας.
Υπάρχει όμως (στο πρόσφατο παρελθόν) ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ που θα αποδείξει ότι σε αυτό το έρμο το ποδόσφαιρο ΔΕΝ φταίνε για τα πάντα ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός!
Δυστυχώς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε ΑΝ ποτέ, θα ασχοληθεί η Δικαιοσύνη ΚΑΙ με αυτό το τεράστιο θέμα.
Αν αυτό δεν γίνει, τότε πρόκειται για ΣΚΑΝΔΑΛΟ πρώτου μεγέθους αφού ο Παναθηναϊκός ήταν μέχρι εκείνο το παιχνίδι, «μέσα» στην υπόθεση του Πρωταθλήματος.
Αν έχασε λοιπόν από «στήσιμο» Παναθηναϊκού ακόμα και τη 2η θέση (τότε), όπως και την διεκδίκηση της υπόθεσης Βάλνερ στο CAS, μιλάμε για
ΒΟΜΒΑ χιλιάδων μεγατόνων!  ΠΗΓΗ
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails